Press "Enter" to skip to content

Marsa Alam, acum și din Baia Mare!

Noi, ca oameni, suntem făcuți să ne dorim tot ce e nou și diferit. Ne întrecem mereu pentru întâietate. Odată este vorba despre cine ajunge primul pe lună, altă dată este vorba despre cine are cele mai bune… orice. Iar la nivel mai mic, în grupul nostru de prieteni, ne întrecem cine are cea mai bună slujbă, cea mai bună mașină (sau cea mai nouă), iar vara cine ajunge primul într-un loc unde ceilalți nu au mai fost. Așa că ne căutăm locații mereu noi și cât mai interesante, ca să avem ce povesti prietenilor noștri și apoi să îi îndemnăm și pe ei să încerce.

Egiptul a fost mereu o țară în care ne-am dorit să ajungem. Pentru prima vizită, majoritatea am ales Hurghada, pentru că era foarte populară și pentru că era mai accesibilă. Dacă vroiai să te răsfeți cu adevărat, sau dacă ai făcut și a doua excursie în Egipt, pentru o schimbare, ai ales Sharm El Sheikh. 

Anul acesta, băimărenii aleg Hurghada pentru că este destinația egipteană în care poți ajunge acum cu zbor din Baia Mare. Nu mai trebuie să meargă până în Cluj-Napoca sau chiar București ca să zboare în Egipt. Iar doar pentru a ajunge în Sharm el Sheikh nu merită atâta drum acum că este zbor direct din Baia Mare. 

Însă puțini știu că tot din Baia Mare, făcând un transfer ceva mai lung până la hotel, poți ajunge și în nou-descoperita stațiune egipteană, Marsa Alam. Bineînțeles, ofertele sunt mai puține, iar prețurile sunt mai mari, dar dacă vrei să încerci ceva nou și nu mai vrei să stai tot în Hurghada, merită câțiva kilometri în plus și câțiva bani în plus, ca să poți povesti acasă prietenilor că ai fost primul în Marsa Alam. 

Dacă ești interesat(ă) de această nouă descoperire a tour-operatorilor și vrei să încerci ceva nou, în Baia Mare găsești oferte pentru vacanțe în Marsa Alam cu zbor din Baia Mare la agenția Mara Internațional Tour. Nimic nu este prea departe dacă vrei cu adevărat să ajungi acolo.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.