Press "Enter" to skip to content

Manusile de piele Vesa Arad

Manusile din piele pentru femei sunt si vor fi mereu un simbol al finetei si elegantei.

Mai lungi sau mai scurte, acestea se potrivesc de toamna pana primavara, atat la plimbare in aer liber cat si atunci cand sofam. Usor de purtat, aceste manusi piele de dama au atat rol de protectie impotriva frigului, cat si de a completa o tinuta eleganta, fiind un accesoriu pe care doamnele il folosesc pentru a completa imaginea.

manusi dama piele
manusi dama piele

Exista mai multe tipuri de manusi de dama din piele.

Manusi lungi de dama.

Acestea se pot integra cu succes in tinute cu rochii clasice, ce urmeaza linia corpului cu eleganta. Fiind lungi, ele merg de minune alaturi de o haina din piele, de o haina din blana naturala sau de un sacou mai gros, cu maneca trei sferturi.

Manusi scurte.

Acestea pot fi largi in partea de sus, in zona incheieturii mainii, sau stranse cu ajutorul unei capse. Fiind mai scurte, acestea se potrivesc cu orice tip de haina, mai groasa ori mai subtire. Cu toate acestea, cele largi in partea de sus merg la tinute mai lejere, in timp ce acelea cu capse sunt potrivite unui stil casual.

Manusi din piele naturala in combinatie cu piele intoarsa.

Acestea sunt ideale pentru a fi purtate cu un sacou sau un palton, fiind mai potrivite pentru sezonul rece. Datorita structurii lor, ele pot avea si o captuseala mai groasa si deci vor asigura o protectie mai buna impotriva frigului.

Manusi cu gauri.

Aceste manusi cu gauri si diverse perforatii sunt manusi de condus de regula, care poti fi utilizate in orice anotimp. Manusile lasa pielea mainilor sa respire, astfel ca acestea nu vor transpira intr-un mod neplacut.

Mai mult decat atat, perforatiile au rolul de ventilatie, aerul putand circula mai usor si asigrura o ventilatie corecta a pielii.

Dumneavoastra ce manusi de piele ati ales sa purtati sezonul acesta?

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.