Press "Enter" to skip to content

Locuri bizare in care oamenii s-au casatorit

Atunci cand te gandesti la nunta, te gandesti automat la un eveniment care incepe de la biserica si continua intr-un restaurant, unde se petrece toata noaptea.

Se pare ca nu toti oamenii gandesc la fel, existand si persoane care vor sa transforme nunta intr-un eveniment de neuitat pentru absolut toata lumea.

De-a lungul timpului, au existat cupluri care au iesit cu totul din tipare si si-au surprins invitatii cu nunti care mai de care mai interesante.

Iata, asadar, un top al celor mai interesante locuri unde s-au casatorit oamenii:

  • La Mc Donalds. Poate sa fie un loc in care sa mananci si sa apreciezi gustul produselor pe care le primesti, insa cu siguranta nu este un loc in are sa iti organizezi nunta.  Nu acelasi lucru l-au gandit si cateva cupluri care au transformat Mc Donaldsul intr-un adevarat restaurant de nunta. Cu siguranta aceste persoane sunt fani adevarati.
  • Pe un stadion de fotbal. Daca vrei sa te casatoresti, incearca sa nu o faci pe un stadion de fotbal, chiar daca exista cateva persoane care au incercat asta. Motivul este simplu: nu vei putea niciodata sa aduci peste 10 000 de invitati la nunta, asta daca nu esti o foarte mare vedeta, iar spatiul este unul dedicat sportului, nu evenimentelor de gala.
  • Nunta la inaltime. Poate parea palpitant sa spui Da in momentul in care esti agatat de o coarda, in varful unei cladiri si cu siguranta este emotionant. Poti fi indus in eroare insa, in asa fel incat sa nu stii daca emotiile sunt datorate nuntii propriu zise sau faptului ca stai la inaltime. Cel mai bine este sa te casatoresti cu picioarele pe pamant. Acest lucru este valabil si la propriu si la figurat.

Nunta subacvatica. Exista persoane care au ales sa se casatoreasca sub apa, iar acest lucru i-a obligat pe toti nuntasii sa isi ia costumele de scafandru si sa participe la inedita nunta. Desi pare o idee cat se poate de interesanta, s-ar putea sa ai si invitati care nu apreciaza atat de mult apa, asadar, aceasta nunta ar putea sa nu fie tocmai o idee perfecta

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.