Press "Enter" to skip to content

Lifting facial, o operatie estetica cu ajutorul caruia arati mai bine fara efort

Poate cea mai vizibila si mai neplacuta problema pe care o au femeile pe masura ce imbranesc este cea legata de riduri. Ridurile apar pe masura ce musculatura fetei nu mai este atat de puternica, pielea incepe sa isi piarda din elasticitate si aspectul fetei se schimba cu timpul.

O procedura simpla care poate sa reduca din ridurile fetei sau sa le elimine in totalitate este liftingul facial. In urma operatiei care se poate realiza in cele mai bune conditii si la clinica Soma Clinic se inlatura pielea aflata in exces la nivelul fetei, tesuturile subcutanate se intaresc, muschii sunt intariti si ei si pielea de pe fata si gat se repozitioneaza.

Liftingul facial este recomandat si cand exista o problema cu pungile de sub pleoapele inferioare, cand apar liniile de marioneta, cand exista gusa sau cand avem de-a face cu un aspect al barbiei mai deosebit, cu o barbie dubla.

Procedurile chirurgicale realizate sub anestezie asociate cu un lifting facial usor de realizat si la clinica Soma Clinic sunt diferite, doar medicul specialist poate decide care e mai buna, dupa un examen amanuntit la prima vizita medicala.

In general se intervine in zona joasa a fetei, la gusa, obraji, pe linia maxilarului, dar putem avea lifting facial si la frunte, de exemplu.

Tesuturile faciale adanci se repozitioneaza in cazul unui lifting, grasimea se adauga sau se inlatura pentru a obtine rapid un aspect tineresc al fetei. Toate tesuturile din profunzime din zona vizata sunt ridicate, pielea este separata de muschi si tesuturi, se intinde si se drapeaza pentru a deveni cat mai neteda.

Excesul de piele si de grasime se elimina imediat, cand are loc si liftingul la nivelul gatului se aduna muschii si se aliniaza pentru un suport cat mai bun oferit gatului si maxilarului.

La nevoie se folosesc si implanturi faciale pentru un volum marit al pometilor si al barbiei. La final se aranjeaza pielea pe noua structura obtinuta si se instaleaza tuburi de dren, aplicandu-se si bandajele pentru refacerea zonei unde a avut loc interventia chirurgicala.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.