Press "Enter" to skip to content

La Prestige GSM iti poti repara rapid un iPhone 7

Unul dintre cele mai suparatoare momente, poate chiar si unul dintre cele mai stresante este cel cand iti scapa telefonul din mana. In acele secunde pana il ridici iti trec prin fata ochilor tot felul de situatii. Cu atat emotiile sunt mai mari cu cat nu ai nici un fel de protectie, nici folie si nici husa.

Desi iti doresti ca lovitura sa nu aiba consecinte majore, decat de genul unei zgarieturi insesizabile, de cele mai multe ori rezultate sunt devastatoare. Fie nu mai poti sa folosesti deloc touch-ul dispozitivului, fie ecranul este prea fisurat pentru a mai vedea ce afiseaza. Totodata, pot fi si alte situatii care sunt destul de frecvent intalnite si nu cred ca mai are rost sa le mentionam.

Pentru astfel de situatii, apare intrebarea: ce trebuie sa fac mai departe? Pentru situatia in care te-ai ales cu un display spart trebuie sa optezi pentru inlocuirea display-ului. Mai mult decat atat, daca ai un smartphone iPhone 7 e de preferat sa apelezi la ajutorul unui service specializat in reparatii iPhone.

O recomandare in acest sens este PrestigeGSM, un service autorizat in reparatii iPhone si unde poti merge pentru inlocuirea unui display la iPhone 7. Cu alte cuvinte trebuie sa optezi pentru un service unde poti pune baza pe serviciile oferite. Toate piesele si metodele de reparatii iPhone sunt compatibile Apple si vei obtine garantie atat pentru reparatie cat si pentru piesele achizitionate de pe prestigegsm.ro

Totodata, trebuie sa alegi un service gsm care da dovada de seriozitate si profesionalism, astfel incat sa iti recuperezi smartphone-ul in perfecta stare de functionare in cel mai scurt timp posibil. Timpul de reparatie la PrestigeGSM este de doar 30 de minute, iar montajul este gratuit.

Din punct de vedere al costurilor pentru piese, PrestigeGSM ofera cele mai competitive preturi de pe piata astfel ca dorinta intregi echipe este multumirea clientului. Mai mult decat atat, daca un client va gasi in alta parte un pret mai mic, specialistii de la PrestigeGSM vor putea face o contra-oferta mult mai avantajoasa.

In concluzie, PrestigeGSM pune la dispozitia tuturor clientilor un serviciu rapid si eficient de inlocuire a display-ului. Pentru ca timpul de reparatie sa fie cel mentionat, fiecare client trebuie sa completeze formularul de comanda de pe site, in care sa specifice cat mai exact cu putinta defectiunea smartphone-ului.

Dupa trimiterea formularului, unul dintre specialisti va lua legatura cu clientul pentru stabilirea programarii. Pentru clientii care nu doresc sau nu au timp sa ajunga cu smartphone-ul in service este disponibil serviciul de transmitere a acestuia in service cu ajutorul curierului. Dupa reparatie, smartphone-ul poate fi retrimis perfect functional prin curier la adresa indicata de client.

Iata, asadar cate beneficia va gasi fiecare client care va apela la serviciile PrestigeGSM!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.