Press "Enter" to skip to content

Jucariile sexule- un plus pentru orice relație

Cu cât societatea devine mai receptivă la discuțiile legate de sex și plăcere, jucarii sexuale își fac tot mai mult loc în dormitoarele celor mai curajoși. Până nu demult subiectele despre vibratoare era tabu, acum lucrurile stau ceva mai diferit. Acum jucarii sexuale sau vibratoare se găsesc pe internet, sex shop online și nu mai reprezintă ceva rușinos.

Vibratoarele au luat forme din ce în ce mai deosebite și pot fi considerate adevărate opere de artă. Dacă tot au devenit atât de importante în viața oamenilor care se află într-o relație, dar și în viața celor ce sunt singuri, jucariile sexuale trebuie să apară și în viața ta. Iată 5 motive pentru care ele sunt atât de dorite și de importante.

Atunci când vine vorba despre introducerea unui vibrator în relația ta de cuplu, Nu mulți bărbați sunt de acord cu introducerea vibratorului în viața erotică, însă dacă partenerul tău nu este deranjat de acest lucru, vă puteți condimenta actele sexuale cu o astfel de jucărie. Nu trebuie decât să învățați cum se folosește un vibrator în cuplu. Introdu vibratorul în joc încă de la preludiu. Vibrațiile lui vă pot stimula zonele erogene și astfel vă veți excita. Fă ca lucrurile să decurgă natural, lăsați prejudecățile și fiți cât mai naturali . De asemenea, îți poți începe noaptea îmbrăcată într-o lenjerie sexy

Comunicarea îmbunătățită cu ajutorul unor jucarii sexuale

Atunci când intri cu partenerul pe site-ul unui sex shop trebuie să discutați despre ce vă interesează pe fiecare și de ce. Poate că stând în pat, la o simplă discuție aceasta acolo se va sfârșii. În fața produselor dintr-un sexshop lucrurile au toate șansele să prindă contur.Jucăriile sexuale vă vor ajuta să scăpați de inhibiții.

Bărbații sunt preocupați de capacitatea lor de a face o femeie să obțină orgasmul, la fel cum femeile sunt preocupate să obțină orgasmul în timpul sexului. Din acest motiv, folosirea unor vibratoare smart va crește nivelul de încredere pentru ambii parteneri.

Apropiați-vă mai mult din punct de vedere intim.

Din moment ce începi să folosești primul vibrator în cuplu, apar și primele fantezii sexuale discutate deschis, așadar viața sexuală este explorată intens. Cu cât vă cunoașteți mai bine preferințele în materie de se, cu atât mai bune vor fi partidele sexuale.

Jucariile sexuale reprezintă legătura cu alte…lucruri.

Fără îndoială, cu toții avem fantezii sexuale. Folosind jucarii sexuale veți fi cu un pas înainte spre îndeplinirea tuturor acelor fantezii. Odată ce mintea voastră se deschide către plăcerea oferită de diverse obiecte sexuale, veți observa că amândoi veți deveni mult mai deschiși, iar relația voastră va fi mult mai sudată.

Jucăriile sexuale înseamnă sex mai bun.

Indiferent că tu și partenerul tău folosiți jucarii sexuale pentru cupluri sau vibratoare ce pot fi utilizate independent, viața voastră sexuală nu poate decât să beneficieze de pe urma acestora. O viață sexuală activă înseamnă mai multă fericire.

Cum îți alegi vibratorul potrivit?

Dacă nu ai folosit până acum un vibrator îţi va fi foarte greu să alegi din multitudinea de forme şi dimensiuni care există pe piaţă. De aceea, pentru început trebuie să te asiguri că ai făcut o alegere bună şi abia apoi să înveţi să-i exploatezi la maximum beneficiile pe care le aduce.

Chiar dacă eşti tentată să alegi o jucărie sexuală ieftină este de preferat să investeşti în una de calitate, dintr-un material rezistent şi pe care o poţi folosi pe termen lung. Astfel că unele dintre cele mai recomandate vibratoare pentru persoanele începătoare sunt stimulatoarele clitoridiene care au o formă mai puţin intimidantă. Trebuie să ştii că acestea oferă o plăcere mult mai intensă atunci când te masturbezi sau când o foloseşti împreună cu iubitul tău în timp ce faceţi dragoste.

În ciuda faptului că gama de vibratoare este foarte largă, pentru început este recomandat să alegi vibratoare incepatoare. Trebuie să ai în vedere că este și prima experiență, iar ideal ar fi să ai parte doar de plăcere.

Pentru a vă achiziționa jucarii sexuale sau vibratoare, vă recomandăm sex shopul online LoveBuz.ro. Calitatea și plăcerea sunt caracteristicile unor astfel de jucării.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *