Press "Enter" to skip to content

Iti doresti o noua lenjerie de pat? Descopera gama de la Patone

lenjerie pat

Lenjeriile de la Patone sunt o modalitatea perfecta de a aduce un pus de culoare propriului dormitor. Conteaza mult ce lenjerie de pat alegeti, astfel ca trebuie sa fiti atenti la factorii care pot influenta decizia. Nu doar ca va influenta estetica dormitorul, dar va va influenta si calitatea somnului intr-un procent foarte mare.

La fel ca si patul, si asternutul ales joaca un rol decisiv in nivelul de confort. In primul rand, trebuie sa va cunosteti dorintele si nevoile pentru a alege cel mai bun material. La final, va veti alege cu o lenjerie de pat de la Patone ideala pentru dumneavoastra!

Cum intretinem corect o lenjerie de pat?

Atunci cand va alegeti o lenjerie de pat Pucioasa veti observa ca in primul rand are o foarte buna calitate. Trebuie sa fie si intretinuta intr-un mod corespunzator pentru a rezista cat mai mult timp. Exista anumite reguli pe care trebuie sa le respectati pentru a va putea bucura de o lenjerie de pat pentru o perioada cat mai lunga.

  • Se poate intampla ca o lenjerie de pat sa se murdareasca la un moment dat. Trebuie doar sa stiti care sunt produsele acceptate pentru a scoate petele fara a lasa urme. Nu este indicat deloc sa folositi clorul, deoarece poate duce la decolorarea lenjeriei. Cumparati doar inalbitori de calitate sau inalbitori bio.
  • Unele lenjerii au anumite indicatii cu privire la temperatura la care trebuie sa fie spalate. De aceea, trebuie sa verificati intotdeauna daca exista eticheta care va va da indicatiile necesare.
  • De asemenea, trebuie sa fiti atenti si la modul in care vreti sa impachetati lenjeria. Aceasta trebuie sa fie impachetata cu grija pentru a evita aparitia cutelor.
  • Sa nu uitam ca unul dintre cele mai importante aspecte este sa spalati lenjeria de pat la o perioada de doua saptamanii. Pentru acest lucru se recomanda sa aveti mereu la voi un al doilea set de lenjerii de pat de rezerva.

Descopera gama de asternuturi de la Patone si bucura-te de modele noi, calitative si moderne la cele mai bune preturi din online! Nu uita ca la fiecare comanda primesti un voucher cadou!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *