Press "Enter" to skip to content

Intrerupătoarele touch – Soluția pentru un design minimalist

Nimic nu e mai reconfortant decat sentimentul unei case redecorate. Chiar daca stiința susține ca oamenii dezordonați sunt mai inteligeți, iar o vorba din popor spune ca geniile stapanesc haosul, studiile au aratat ca femeile care traiesc intr-un mediu aglomerat prezinta un nivel mai mare al hormonului de stres, cortisol. Pentru a reduce din stres, o soluție ar fi sa devii minimalist, sa iți decorezi casa intr-un mod simplu, dar de impact.

Scapa de aglomerația din casa!

Uita-te in jurul tau! Daca vezi gramezi de hartii, cheile de la masina, papuci, cani goale, jucarii si alte obiecte care brusc au aparut in campul tau vizual, locul lor fiind prin bucatarie sau chiar baie, s-ar putea sa ai nevoie de ajutor!

Intreaba-te ce poate fi eliminat, ce poate fi depozitat inafara campului vizual si ce obiecte nu sunt esențiale. Apoi, organizeaza-le in funcție de frecvența cu care le folosesti. O data la cateva luni, revino la acelasi proces, fiind gata sa mai depozitezi si alte lucruri. Vei descoperi de fiecare data ca poți simplifica si mai mult. 

Pentru fiecare obiect nou pe care il achiziționezi, alt obiect vechi ar trebui sa paraseasca casa.

De multe ori, sertarele, dulapurile din baie si bucatarie sunt pline  cu obiecte pe care le ai de cand te-ai mutat prima data. Toate aceste lucruri ocupa spațiu valoros din casa ta. 

Obiectul achiziționat nu trebuie sa fie exact ca obiectul ce paraseste casa, chiar daca, pentru a face o diferența, ar trebui sa fie de aceeasi marime sau chiar mai mare.

Creeaza-ți o baza neutra

Alege o nuanța deschisa pentru a transmite prospețime si o stare de calm. Daca ți se pare plictisitor, in minimalism se poate merge chiar si pe o idee contrara. Nuanțele de galben si de alb ofera un aspect spumos, in timp ce tonurile de albastru ofera un aspect „crocant”.

Alege calitatea, nu cantitatea!

Trebuie sa alegi cu grija fiecare piesa care va ocupa un loc in camera, dar fii atent si la rezultatul final. Scopul este sa creezi un spațiu in care oricine ar vrea sa petreaca timp. In acest caz va trebui sa alegi calitatea, produse care sa treaca testul timpului. Impulsul de a cumpara articole la moda, care te vor obosi repede, nu funcționeaza in stilul minimalist. Alege produce calitative, care rezista uzului zilnic si in cosencința arata bine. 

Instaleaza in locuinta intrerupatoare tactile 

Indrazneste sa mergi dincolo de bariere si instaleaza in locuinta intrerupatoare touch care vor face ca designul minimalist al locuintei tale sa capete un aspect modern.

Totodata liniile si colturile drepte vor accentua conceptul minimalist, iar textura de sticla si functia touch a intrerupatoarelor Livolo vor transmite mereu un aer contemporan. Un aspect placut la aceste intrerupatoare tactile de la Livolo este faptul ca poti alege intre diferite culori astfel incat sa se potriveasca cu aspectul locuintei tale.

Foloseste diferite texturi in nuanțe similare 

Adauga un plus nuanțelor neutre si foloseste obiecte tricotate, perne margelate, covoare din blana si catifea, astfel senzația tactila va fi starnita.

Investeste in depozitare stilata

Dupa ce ai scapat de aglomerație, ai aplicat regula “un obiect intra, altul iese” si dupa ce ai ales calitatea in favoarea cantitații, inca mai sunt lucruri ratacite. Aici, investeste in depozitare stilata. Obiectele de depozitare atractive permit haosului sa traiasca inauntrul lor, aratand in acelasi timp elegan pe dinafara. 

Pastreaza simplitatea!

Decoreaza pas cu pas, apoi bucura-te de spațiul linistit, fara dezordine, pe care l-ai creat. Nu incerca sa complici designul prin integrarea mai multor elemente artizanale sau mobiler.

Prin urmare pentru a reda casei tale un design minimalist va trebui sa eviti varietatea de culori, sa folosesti texturi si sa lasi cat mai mult spatiu incaperilor. De asemenea pentru a completa placut aspectul interiorului vei avea nevoie si de intrerupatoare tactile Livolo, potrivite pentru designul minimalist al casei tale.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.