Press "Enter" to skip to content

Instaleaza spoturi LED pentru un iluminat considerabil mai eficient!

Ce este musai sa cunosti despre spoturi led

Ati incercat pana acum noua tehnologie LED? Daca nu, va recomandam sa incercati sa utilizati spoturi LED pentru iluminat. Pe langa faptul ca este o moda care s-a mentinut anul acesta, iti ofera si o lista destul de lunga de avantaje care merita sa folosesti aceste produse.

spoturi led

Vorbim despre faptul ca aceasta noua tehnologie de care oamenii sunt atat de entuziasmati in ultimii ani a fost dezvoltata din ce in ce mai mult. In plus, a fost foarte folosit chiar si in cladirile comerciale. Ca sa nu mai vorbim de casele mici ale oamenilor de rand.

Motivul este simplu. Datorita unei game largi de produse precum becuri, proiectoare, plafoniere, spoturi LED, etc., tehnologia discutata ofera multe posibilitati in domeniul iluminatului.

Cum sa schimbi atmosfera din casa cu ajutorul lor?

Dupa cum spuneam mai sus, unele spoturi LED sunt foarte versatile, pot fi instalate pe tavan, perete sau chiar direct pe mobilier pentru a produce efecte speciale. Un mic exemplu: Daca alegeti sa instalati spoturi in zona ferestrei, perdelele vor produce efecte de miscare interesante, care vor imbogati foarte mult designul casei.

Recent, este destul de interesant si faptul ca pot fi instalate si sub apa sau subteran. Acesta este un produs foarte interesant pe care il puteti vedea adesea in piscine sau centre comerciale instalat sub pavaj pentru un design deosebit. Daca totusi doriti sa instalati spoturi LED pe podea, sugestia designerului este sa nu le instalati in toata casa, ci doar intr-o anumita zona, care va deveni punctul central al incaperii.

In plus, o alta sugestie este ca parchetul pe care sunt instalate sa fie de preferinta maro deschis sau de orice culoare deschisa. Majoritatea oamenilor folosesc spoturi LED in bucatarie, deoarece este intotdeauna nevoie de lumina suplimentara.

Folositi spoturi LED pentru a economisi facturile de energie electrica

Dupa cum stim cu totii, aceste spoturi LED beneficiaza de tehnologia cu acelasi nume si de avantajele lor in ceea ce priveste consumul de energie. Asadar, comparand aceasta forma de iluminat cu orice alt tip de bec, vom constata ca valoarea energetica necesara este mult mai mica, ceea ce este important si se va vedea pe factura de energie electrica la sfarsitul lunii.

Cumpara si tu online! Te asteptam pe led-concept.ro!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.