Press "Enter" to skip to content

Informatii esentiale despre serviciul de inchirieri auto din Bucuresti

Pentru a inchiria o masina este esential sa ai in vedere o serie de etape, astfel incat sa poti beneficia de serviciile potrivite.

Procesul de inchiriere nu este greu, insa necesita atentie din partea ta in vederea alegerii modelului de autoturism dorit, pentru a stabili locatia de preluare si ora dorita. Iata ce trebuie sa cunosti despre serviciile de tipul inchiriez masina Bucuresti.

Serivicii de tipul inchiriez masina Bucuresti

Daca ai cautat pe internet informatii de tipul inchiriez masina Bucuresti inseamna ca ai gasit diverse companii care iti ofera servicii de inchirieri auto. Important este sa colaborezi cu o firma care detine experienta in domeniu si un parc auto cat mai diversificat. Nu uita sa verifici o serie de elemente, precum: starea autoturismului, numarul de km si vechimea, inainte sa semnezi un contract.

Rezervarea masinii dorite

Pentru a fi sigur ca beneficiezi de modelul de masina dorit este indicat sa alegi rezervarea din timp. Ai la dispozitie varianta de a face acest lucru on-line din fata calculatorului sau cu ajutorul telefonului smart, poti contacta telefonic compania sau te poti deplasa la sediul acesteia. Asigura-te ca indeplinesti conditiile de eligibilitate. Acestea se refera la varsta si permisul auto. In general varsta minima acceptata este de 19 ani, iar permisul trebuie sa fie emis de cel putin un an de zile. Nu face o rezervare daca nu indeplinesti aceste conditii. Indiferent de modalitatea prin care alegi sa inchiriezi un autoturism va trebui sa oferi date, precum: nume si prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon, modelul de masina, perioada de inchiriere, locul de preluare si predare.

Tarife suplimentare

In afara de costul de inchiriere exista posibilitatea sa mai achiti si alte costuri suplimentare. Verifica lista acestora pe site-ul companiei sau intreba un reprezentant despre acestea. In general taxele suplimentare pot fi:

  • taxe de parcare;
  • diverse asigurari;
  • inchirierea masinii in afara programului de lucru;
  • taxa in cazul in care predai masina intr-o alta locatie fata de cea stabilita.

Inspectia masinii

In momentul in care intri in posesia masinii inchiriate, reprezentantul firmei de inchirieri auto va face inspectia masinii. Participa activ la aceasta procedura si asigura-te ca atat exteriorul cat si interiorul sunt verificate. In cazul in care exista anumite daune, acestea vor fi notate in fisa de inchiriere. Nu uita sa verifici daca masina are in dotare roata de rezerva, cric, trusa sanitara, triunghi, extinctor.

Nu uita de asigurari

In mod standard asigurarea obligatorie RCA poate fi inclusa in pretul de inchiriere. Pentru o mai buna protectie specialistii recomanda sa inchei si o polita facultativa de tipul Casco. Intreaba care sunt costurile si ce trebuie sa faci pentru a beneficia de aceasta asigurare. Despre Casco este bine sa stii ca te poate proteja in cazul in care masina este avariata din cauza ta.

Predarea masinii

Preda masina in locatia stabilita pentu a nu plati penalizari. In situatia in care decizi ca vrei sa mai pastrezi masina o perioada, atunci contacteaza firma de inchirieri auto si transmite aceste informatii. Va trebuie sa semnezi un act aditional si sa achiti un cost suplimentar. Nu uita de rezervor. Acesta trebuie alimentat cu aceeasi cantitate de carburant la fel cum ai preluat masina.

Ofera o nota companiei de inchirieri auto

La finalul contractului de inchiriere masina acceseaza site-ul companiei si lasa un review indiferent de experienta ta. In felul acesta firma isi poate imbunatati serviciile daca este cazul si alti soferi pot afla parerea ta.

Acceseaza site-ul pricecarz.comsi rezerva masina de care ai nevoie. Alege sa colaborezi cu o firma care detine experienta in domeniu si care iti ofera servicii de calitate!

Date de contact:

E-mail: reservations@pricecarz.com

Telefon: +40751934934

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.