Press "Enter" to skip to content

Înainte de succes apare eșecul

 Cei mai  importanți oameni  ai lumii au cunoscut pentru prima data eșecul în viață care se poate spune că ia pregătit pentru succesul ce  a urmat. Eșecul într-un anumit domeniu nu vine niciodată singur acesta este urmat de frică de a mai încerca cât și de dezamgire, neîncredere , regret. Cei ce aleg să treacă peste eșec și să renască din propria cenușă reușesc să facă un pas înainte către viitor.Citiți doar câteva exemple ale unor oameni celebri care au reușită să depășească eșecul:

 Unul dintre cei mai mari comedianți ai Americii a fost refuzat de directorii teatrelor pe motivul că numele lui era prea greu iar publicul nu l-ar fii putut înțelege. Acesta este Charlie Chaplin care nu s-a descurajat și ulterior cineva a mizat pe el , acesta ajungând un mare comediant al filmelor mute.

 

Toată lumea cunoaște  The Walt Disney Company care este una dintre cele mai mari companii de producție cinematografică din lume. Această companie a fost înființată de Walt Disney care s-a hotărât să înceapă această afacere după ce a fost concediat de la un ziar pe motiv că “nu avea destul ă imaginație   ”. Walt Disney a cunoscut succesul după lansarea filmului “Albă că Zăpada”.

 

 Becul este un obiect banal pe timp de zii dar indispensabil pet imp de noapte dacă vrem să avem lumină pe perioada nopții.Acesta a fost inventat de Thomas Edison care se spune că a încercat de sute de ori să inventeze becul până să îl facă să funcționeze . Profesorii acestuia i-au spus că este “incet la minte” și “prea prost pentru a învață ceva”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.