Press "Enter" to skip to content

In Bucuresti poti gasi magazinul de autoparare ideal

MLD Guns este un magazin autoaparare in Bucuresti si prezinta pistoale de productie ucraineana si straina, fabricate cu teava si mansonul din otel si corp din polimer intarit cu kevlar. Durata de viata a unui astfel de  pistol este de circa 50.000 de focuri, cu o cadenta de tragere de 40 de focuri pe minut. In magazinul online poti vedea catalogul online si poti cumpara arma preferata cu ridicata si cu amanuntul, pentru a avea garantia personala impotriva celor care doresc sa-ti faca rau atacandu-te. In magazinul MLD Guns Bucuresti poti gasi arme de autoaparare de Top Brand si populare. Multe dintre ele sunt realizate in conformitate cu armele originale. O astfel de arma va reprezenta o adevarata mandrie pentru colectionari, desi este potrivita in special, pentru autoaparare. Achizitia de pistoale cu bile de cauciuc are un avantaj principal, si anume, ca nu ai nevoie de permise speciale pentru utilizare. In plus, in exterior, acestea sunt practic distincte de prototipurile de lupta reale si, in anumite situatii, te pot salva pe tine si pe cei dragi de reactiile inadecvate ale huliganilor.

De ce ai nevoie de o arma de autoaparare?

In zilele noastre, fetele ar trebui sa fie puternice si sa fie capabile sa se apere singure de atacurile violente ale barbatilor si nu numai. Armele ofera incredere in relatiile cu barbatii puternici, in special femeilor frumoase, pentru ca mai multi barbati le acorda atentie si uneori le agreseaza. De asemenea, exista barbati care atunci cand sunt respinsi devin violenti, iar femeile trebuie sa se apere de furia lor. O alta situatie este cea din trafic,  cand anumiti soferi certati cu legea iti taie calea si apoi se comporta insolent pe sosea, incercand in orice mod posibil sa arate cine sunt ei. Si se intampla sa existe un blocaj in trafic, sa coboare din masina amenintator, aducandu-ti un val de insulte. Atunci cand vei scoate pistolul amenintandu-l, acesta va fugi  si se va refugia in masina lui inspaimantat. Orice cetatean poate cumpara arme de autoaparare din magazinul autoaparare in Bucuresti.

Conditii de autoaparare

Exista mai multe conditii insa, pentru autoaparare. In primul rand, poti utiliza pistolul numai daca ai de-a face cu o infractiune. Aceasta infractiune este prevazuta in codul penal. De exemplu: omor, vatamare corporala, violenta, talharie. In al doilea rand, armele de autoparare nu trebuie folosite pentru jaf si pentru a ucide un atacator, deoarece atunci ai provoca mai multe pagube. Pe de alta parte, legea prevede, de asemenea, scutirea de raspundere sub „presupusa autoaparare”. Aceasta inseamna ca ti-ai asumat si ai avut toate motivele pentru asta, daca presupusul criminal voia nu numai sa te jefuiasca, ci si sa te omoare. In consecinta, te-ai aparat. In astfel de cazuri, contextul joaca un rol important si este dificil sa notezi toate nuantele situatiilor posibile. 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *