Press "Enter" to skip to content

Importanța linkedIn pentru companii

 

Dacă sunteți antreprenor probabil ați auzit de linkedIn,  căci nu mai este de mult o noutate că linkedIn este una din cele mai cunoscute rețele de socializare în rândul afaceriștilor.  În lumea afacerilor, linkedIn își face tot mai des simțită prezența,  fiind o rețea de socializare orientată spre mediul de afaceri, fondată în 28 decembrie, 2002, care – în prezent, are peste 500 de milioane de membri din cam toate țările.

Haideți să vă povestesc câte ceva despre acestă rețea de socializare și de ce linkedIn-ul este important pentru tine și afacerea ta. Probabil te întrebi de ce este de preferat linkedIn pentru afaceri în loc de facebook, de exemplu? Informațiile găsite pe cele două rețele de socializare sunt foarte diferite. Pe facebook sunt prezente informații care țin mai mult de viața personală, de pasiuni și de divertisment, pe când linkedIn-ul promovează mai mult articole despre business, piața muncii, locuri de muncă, și are de asemenea profesioniști în diferite domenii de la care poți lua sfaturi utile.

Ca și angajator, poți căuta aici viitori angajați pentru afacerea ta. Cauți cele mai relevante profiluri, le analizezi, alegi ceea ce se potrivește cel mai bine pentru afacerea ta și îi poți contacta rapid și simplu. De asemenea, pentru ca alegerea să fie cât mai potrivită pentru afacerea ta, poți urmării recomandările persoanelor de care ești interesat. Fostele companii pot lăsa recomandări pentru foștii lor angajați pentru ca noii angajatori să aleagă cu încredere; de asemenea și tu poți lăsa recomandări pentru foștii tăi angajați pentru a-i ajuta.

Plus că, după ce faci profilul afacerii tale, poți găsii mult mai rapid persoane cu care ai aceleași interese, și poți găsi colaboratorii potriviți. Poți să porți discuții cu persoanele cu care ai interese comune, să dai și să primești sfaturi.

Și cu ajutorul informațiilor pe care le oferi, persoanele interesate de joburile propuse de tine, te pot cunoaște mult mai bine pe tine și afacerea ta, ca atunci când aleg să aplice la unul din joburile propuse de tine, să fie persoanele potrivite pentru acestea.

Și cu ajutorul rețelei linkedIn îți poți promova afacerea foarte ușor și rapid. Și având în vedere faptul că în mare parte, linkedIn-ul se învârte în lumea afacerilor, poți mult mai ușor să găsești persoane interesate de afacerea ta pentru a-ți spori câștigurile. Promovarea este 100%.

Așadar, dragi antreprenori, apelați cu încredere la rețeaua de socializare linkedIn, pentru a vă promova afacerea și a vă creea contacte fix cu persoanele de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătății afacerile.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.