Press "Enter" to skip to content

Importanța consultanței în Start up Nation – MoradoConsulting.ro

De ce e importantă consultanța start up nation pentru accesarea  de fonduri start up nation?

  1. O firmă specializată în consultanță start up nation știe cu exactitate rigurozitatea regulamantului, a cerințelor pe care o intreprindere trebuie să le respecte în vederea accesării de fonduri europene start up nation. Cu alte cuvinte o firmă de consultanță va ști ce trebuie să cuprindă planul pentru a putea primi finanțare.
  2. O firmă specializată în consultanță va ști să-ți construiască planul astfel încât să acumulezi un punctaj cât mai mare și cât mai aproape de realitatea intreprinderii tale. O firmă de consultanță start up nation va știi să facă acest plan mai bine decât un manager sau director al firmei.
  3.  O firmă de consultanta start up nation va descoperi eventualele erori din cadrul planului cu care ai venit inițial. În cazul în care ai venit cu un plan în minte, sau hârtie după câteva discuții cu siguranță  firmă de consultanta start up va interveni asupra problemelor și va îmbunătăți ideile inițiale.
  4. După discuții, îndoieli sau investiții pe care o firmă de consultanță le va propune cu rezultatele nu vor întârzia să apară.
  5. Planurile gândite de firmele de consultanță sunt axate pe obținerea punctajelor și pe dezvoltarea afcerii. De aceea un plan scris și construit de cei specializați în acest demers se va diferenția față de un plan scris de un amator.
  6. Firmele de consultanță start up nation nu construiesc doar planuri! Ele vin cu sfaturi, cu idei și cu o viziune de viitor. Din toată muncă și experiența acumulată de-a lungul timpului ele știu cum să acceseze fonduri europene start up nation.
  7. Consultanta start up nation vine în ajutorul tinerilor anteprenori învățându-i de la A la Z ceea ce presupune cu adevărat accesarea de fonduri europene start up nation. Pe lângă asta îi ajută să înțeleagă ce presupune și munca pe care vor trebuii să o depună în următorii 3 ani de la accesarea fondurilor.

MoradoConsulting.ro îți oferă consultanta pentru noul tău plan de afaceri. Punem totul la cale împreună!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.