Press "Enter" to skip to content

Importanta alegerii unui salon frumos amenajat pentru petrecerea de botez

Crestinarea unui copil este una din cele mai mari bucurii ale parintilor, nasilor si bunicilor, dar si a celorlalti membri ai familiei sau prieteni, care doresc sa faca cunostinta cu micul print sau cu mica printesa si sa ii faca un cadou de bun-venit pe lume.

Parintii au datoria de a alege biserica la care va avea loc ceremonia religioasa de botez, de a alege imbracamintea copilului, salonul sau restaurantul unde va avea loc petrecerea, marturiile pe care le vor oferi invitatilor s.a.m.d. Cei de la Seva Events asigura salonul perfect pentru petrecerea de botez, fie ca petrecerea va fi una restransa, sau una cu fast si multi invitati.

Cum organizezi botezul perfect?

Gasirea locatiei perfecte este primul pas pentru o petrecere de botez reusita. Inainte de a incepe cautarea, este bine ca persoanele interesate sa intocmeasca o lista de criterii pe care salonul trebuie sa le indeplineasca pentru a crea o atmosfera placuta invitatilor.

Pentru o petrecere de botez cu 200-300 de invitati, salonul mare Seva Events se va dovedi perfect. O petrecere cu doar cateva zeci de invitati va fi bine organizata si in salonul mic Seva Events, care ofera o atmosfera intima si foarte placuta.

In cautarea salonului optim pentru eveniment, se va pune accent si pe forma acestuia, pe existenta stalpilor sau coloanelor, a separeurilor, dar si pe acustica salonului, deoarece muzica buna care se aude bine este cheia succesului si reusitei oricarui eveniment.

Nu in ultimul rand, parintii care organizeaza o petrecere de botez trebuie sa tina cont si de culoarea predominanta in salon, sau daca exista posibilitatea de a opta pentru decoratiuni roz, albastre, sau de alta culoare decat cea cu care salonul este decorat.

Salonul Seva Events asigura reusita petrecerii de botez

Petrecerea de botez este primul eveniment important din viata bebelusului. Insa organizarea petrecerii de botez poate fi stresanta, obositoare si chiar frustranta pentru parinti.

Echipa Seva Events le sare in ajutor proaspetilor parinti care trebuie sa le pregateasca bebelusilor un eveniment memorabil, ale caror momente importante vor fi surprinse pe camera foto si video.

Petrecerea de botez trebuie planificata din timp, astfel incat rezervarea locului nu trebuie facuta pe ultima suta de metri. De obicei, botezul se face in primele luni de viata, asadar parintii pot face rezervarea chiar inainte de a se naste copilul, pentru a fi siguri ca prind loc, cu mentiunea ca trebuie sa tina cont de posturile de peste an si de aprobarea Bisericii pentru petrecerea de botez.

In functie de numarul invitatilor, de tematica aleasa, de perioada in care se naste bebelusul, se va alege si salonul de evenimente. Ringul de dans trebuie sa fie satisfacator, capacitatea salonului suficient de mare pentru numarul de invitati, iar posibilitatea de a decora salonul este foarte importanta. Decoratiunile, aranjamentele florale si baloanele pot insufleti salonul in care are loc petrecerea de botez.

Asadar, salonul mare si salonul mic Seva Events se pot dovedi alegerile potrivite pentru petreceri de botez reusite.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *