Press "Enter" to skip to content

Idei pentru amenajarea unei bai

  Baia dvs ar trebui sa fie atat un spatiu in care sa va simtiti confortabil cat si unul functional si usor de folosit. Amenajarea unei bai care sa se potriveasca nevoilor dvs, necesita o atentie la detalii si o abordare practica din punct de vedere al spatiului de care dispuneti. Incepeti prin a alege principalele piese necesare oricarei bai, cum ar fi wc-ul, lavoarul si in functie de spatiu sau preferinte cabina de dus sau cada de baie. De asemenea trebuie sa aveti in vedere si accesoriile, cum ar fi mobilierul de baie, polite, oglinda si diferite spatii de depozitare. Dupa aceea puteti creea un plan pentru a amenaja o baie care sa se potriveasca necesitatilor dvs in functie de spatiul de care dispuneti.

             Cada de baie sau cabina de dus ?

  Alegerea dintre o cada de baie sau o cabina de dus poate avea un impact major atat din punct de vedere al facturilor la apa cat si din punct de vedere al sigurantei membrilor familiei. In timp ce cabinele de dus reprezinta o alternativa buna pentru persoanele cu un ritm de viata alert, cazile de baie reprezinta o alegere potrivita pentru persoanele care isi doresc sa se relaxeze la sfarsitul unei zile obositoare. Un alt avantaj al cazilor de baie este ca acestea dispun de un design elegant ce va da un aspect aparte baii dvs. Pentru baile cu dimensiuni reduse sunt recomandate cazile de baie cu colturile rotunde, deoarece acestea ocupa mai putin spatiu. O cada cu forma dreptunghiulara va necesita putin mai mult spatiu dar din punct de vedere estetic va arata mult mai bine.

Ca un trend in ultimi ani sunt cazile freestanding care se cauta din ce in ce mai mult  si a caror gama de produse a crescut constant pe piata din Romania.

          Pozitionarea lavoarului si a wc-ului in baie:

  Amplasati lavoarul destul de aproape de vasul wc, in asa fel incat sa fie mai facila folosirea lavoarului pentru a va spala pe maini. Lavoarul ar trebui sa fie la cativa pasi in fata wc-ului sau adiacent acestuia, langa perete.

          Iluminarea intr-o baie:

  Pentru a beneficia de lumina naturala puteti amplasa deasupra lavoarului sau a wc-ului o mica fereastra. Asigurati-va ca geamul este fumuriu pentru a beneficia de intimitate.

   Pentru a va asigura ca nu dati gresi in amenajarea baii dvs, va recomandam sa consultati un specialist in domeniul sanitar.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.