Press "Enter" to skip to content

Idei pentru amenajarea bucătăriei în 2019

Tocmai a început anul și obiectivele sunt deja stabilite. Dacă printre obiectivele tale se află și reamenajarea bucătăriei sau construirea uneia, atunci te afli în locul potrivit.

Bucătăria, locul unde-ți creezi amintiri de neprețuit!

Bucătăria este inima locuinței. Spațiul este destinat nu numai pregătirii și servirii mâncării, ci și ca spațiu unde îți petreci cele mai frumoase momente alături de familie și prieteni. Fie că alegi să-ți petreci timpul povestind sau pregătind mâncarea, în bucătărie poți crea cele mai frumoase amintiri. Sunt de neuitat primul fel de mâncare gătit împreună cu jumătatea ta sau când ai gătit prima dată alături de copilul tău.  De asemenea, mesele principale luate de sărbători sau pregătite pentru diferite ocazii împreună cu cei dragi sunt amintiri de neprețuit.

Fiecare zi poate fi o zi însorită de duminică dacă alegi să-ți amenajezi bucătăria în ton cu trendurile pentru amenajarea bucătăriei ale anului  2019, dar ținând cont și de gusturile, personalitatea și dinamica familiei tale.

Anul 2019 vine cu tendințe în amenajările interioare calde și prietenoase. Aceste trenduri ne îndeamnă să visăm mai mult și să iubim sincer și deschis.

Stiluri de design interior pentru bucătării în 2019

Stilurile anului 2019 în ceea ce privește amenajarea bucătăriilor sunt reprezentate de stilul bucătăriilor rustice speciale pentru cei care iubesc viața la țară, natură și apreciază frumusețea lucrurilor simple.

Bucătăriile moderne sunt în trend de câțiva ani și vor continua să fie și în următorii ani. Recomandarea noastră este să alegeți o bucatarie moderna făcută la comandă care să fie de cea mai bună calitate. Nobilia este liderul de piață în acest moment și este caracterizată de două cuvinte: calitate germană!

De asemenea bucătăriile în stil mediteranean sau parizian sunt printre cele mai promițătoare și recomandate stiluri.

Bucătăriile în stil scandinav cu piese de mobilier simple, însă elegante, sunt o opțiune minunată. Decorul modern, în stil nordic, și culoarea albă a pereților reprezintă unul din cele mai populare stiluri ale anului 2019.

Decorațiunile contribuie în mod decisiv la aspectul și eleganța bucătăriei. Dacă vrei să intregească tabloul visului tău, decorațiunile trebuie să fie în culori vii și electrizante pentru a acorda spațiului personalitate și optimism.

Culorile anului pentru casa ta!

În anul 2017 s-a remarcat culoarea verde greenery, iar în 2018 ultra violetul. Pentru 2019 culorile de top sunt: Verde Salvie, Cravings, Classico, Rosa Millenium și Blue Navy.

Înainte să începeți să amenajați bucătăria, nu uitați că acest spațiu este unul dintre cele mai folosite spații din casă și că tot aici o să vă creați cele mai frumoase amintiri. Pentru sugestii și idei inspiraționale, o să găsiți aici tot ce aveși nevoie!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.