Press "Enter" to skip to content

Idei inedite de cadouri pentru un Valentine`s Day de neuitat!

Februarie este luna în care se sărbătorește iubirea în mod oficial. Indiferent de ce  tip de cuplu sunteți, a venit vremea să diverisificați gama de cadouri. Oferiți-va cadouri de care vă puteți folosi împreună. Dacă te-ai plictisit de clasicele cadouri, anul acesta surprinde-ți partenera în cel mai nebunesc mod.

Ce zici de o cină romantică petrecută în doi, dar mai diferită? Dragostea trece prin stomac, dar si prin pat. O plăcere în plus nu a facut rau nimanui. De Valentine`s day depășește-ți limitele și oferă-i o placere în plus.

Ești un bărbat ocupat și plecat departe de iubita ta o mare parte din timp? Iată care ar fi cadoul ideal pentru ea:

Celebrul vibrator Lovense

 Vibratoarele Lovense sunt jucăriile sexuale care incită femeile imediat cum acestea se gândesc la ele.  Chiar dacă sunteți la distanță, puteți învinge bariera și să experimentați cele mai intense senzații. Conectate wireless și extrem de ușor de controlat, acest tip de vibratoare vă vor face să vă simțiți extrem de bine chiar și la km distanță.

Relațiile la distanță ating acum un nivel avansat cu ajutorul vibratoarelor Lovense, pe care le găsești pe LoveBuz.ro . Formele futuriste, calitatea premium și materialele fine care să te stimuleze puternic formează jucăria perfectă pentru a-i aduce fericire iubitel tale, mai ales atunci când tu nu ești lângă ea.

Vibratorul Lovense se poate controla cu ajutorul aplicației Lovense Connect sau aplicația Lovense Remote. Se controlează prin intermediul aplicației folosind telefonul ca și telecomandă. Un alt lucru important este că telefonul trebuie conectat la wireless. Aplicația îți oferă posibilitatea să îți creezi propriile tipuri de vibrații și pulsații prin simpla atingere a ecranului. Totodată, prin intermediul telefonului vibratorul crează vibrații prin intermediul muzicii.

Celebrele bile anale. Oferă-i un orgasm senzațional!

Sexul anal este încă un subiect tabu în societatea românească, dar în schimb, este un lucru prezent în fanteziile tuturor.

Bilele anale sunt jucării erotice, special create pentru a da o senzație de bine, atunci când sunt introduse în anus. Senzațiile sunt nemaipomenite, iar bilele anale provoacă plăceri nebănuite și orgasme intense, chiar și pentru începătoare. Un lucru extrem de interesant este faptul că bilele anale sunt menite pentru a fi inserate în anus în timpul jocului sexual și scoase în punctul orgasmului. Un aspect important este că pentru inserarea bilelor anale este nevoie de mult lubrifiant pe bază de apă.

Bucurați-vă împreună de clipe nemaipomenite. De Valentine`s day oferă-i un orgasm intens care va fi cu siguranță de neuitat. Pe LoveBuz.ro găsești bile anale și vibratoare Lovense de cea mai bună calitate. Valentine`s day este ocazia perfectă să ieșiți din monotonie și să vă surprindeți reciproc.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *