Press "Enter" to skip to content

Hammond & Asociații – o altă perspectivă asupra serviciilor juridice în România

Trăim în vremuri în care cel mai mult sunt apreciate prea mult soluțiile rapide și pe principiul de a te descurca doar cu propriile resurse, care de cele mai multe ori se dovedesc a fi insuficiente, necesitatea serviciilor profesioniste este cu atât mai mare. Acest lucru este cu atât mai evident în domeniul legal. Fie că este vorba de companii multinaționale, fie de persoane fizice din diverse arii de comerț, buna funcționare sau extinderea afacerii în afara țării depinde de cunoașterea și respectarea anumitor norme și legi.

Societatea de avocatură Hammond & Asociații a fost concepută pentru a oferi soluții inovatoare deținătorilor de afaceri din România, dar și de peste hotare.

Prezentăm o viziune aparte asupra domeniului legat, conturată în urma discuției cu fondatorul acesteia, Nicholas Hammond, un avocat din Marea Britanie care s-a mutat la București în 1994 și a înființat acest cabinet.

Î: Ce este Hammond & Asociații și care este misiunea acestei companii?

R: Hammond & Asociații este o societate de avocatură care oferă servicii juridice din toate ariile de expertiză ale dreptului. Misiunea noastră a fost întotdeauna de a oferi soluții juridice eficiente clienților din România, cât și clienților din Europa Centrală și de Est.

Î: Pentru cine sunt serviciile Hammond & Asociații?

R: De când și-a început activitatea, compania Nicholas Hammond și asociații săi au consultat persoane fizice, întreprinderi mici și mijlocii și companii multinaționale în diverse arii. În prezent, în cadrul societății de avocatură activează avocați cu o experiență vastă în domeniul lor de expertiză, pregătiți pentru orice tip de provocări.

Î: Există vreun avantaj competitiv în faptul că sunteți originar din Marea Britanie? Se diferențiază Hammond & Asociații astfel?

R: Firma de avocatură Hammond & Asociații este singura din România care face parte din rețeaua mondială Globalaw, care oferă acces la resurse internaționale pentru clienții firmelor membre. Astfel, prin accesul la mai multe resurse și oferirea mai multor soluții, colaborarea cu alte case de avocatură garantează succesul clientului. Dacă aveți nevoie de consultație juridică, cei de la Hammond & Asociații sunt gata să vă vină în ajutor cu soluții inovative și eficiente. Toate detaliile sunt prezentate pe site-ul firmei. Veți găsi toate detaliile necesare despre domeniile de expertizăm despre avocații care activează în cadrul firmei și detaliile de contact.

Î: Ce valori promovează Hammond & Asociații?

R: Cei de la Hammond & Asociații realizează cât este de esențial pentru succes un client mulțumit. De aceea, fiecare caz este abordat în profunzime, cu grija și atenția cuvenită. Scopul lor este de a câștiga loialitatea clienților și de a crea parteneriate de lungă durată. Deviza este că nu există problemă fără soluție, orice problemă de natură legală poate fi rezolvată de experții de la Hammond & Asociații.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.