Press "Enter" to skip to content

Hainele elegante, un must in tendintele de astazi

Frumusetea si eleganta mereu au necesitat bani, iar o garderoba in tendintele caselor de moda presupune achizitia unor haine scumpe de designer, care sa sprijine stilul si personalitatea.

Femeia atrage intai prin stilul iei individual iar accesorizarea si ultimele piese de pe podium nu trebuie sa lipseasca din garderoba sa. Pietrele sclipitoarele si elementele decorative trebuie adaugate si purtate cu bun gust, astfel incat aceste haine scumpe sa nu para opulente si fara un concept si mesaj in spatele lor. Accesoriile trebuie sa accentueze si sa evidentieze personalitatea femeii.

Imaginea unei femei trebuie de asemenea sa fie unica si individuala, de aceea nu numai garderoba trebuie pastrata intr-o stare buna, dar si aspectul exterior. Aceste haine scumpe necesita o atentie mult mai mare si o grija a materialelor si tesaturilor, de aceea croiala si forma tinutei trebuie pastrata intacta, pentru a accentua feminitatea s a ascunde imperfectiunile situetei.

Un alt atu alt unei garderobe cu haine scumpe este un set de bijuterii moderne, originale si stilate. Aceste accesorii trebuie sa fie neaparat din materiale pretioase si din metale stantate, pentru a demonstra autenticitatea lor.

Stilul clasic va fi intotdeauna la moda si de aceea majoritatea modelelor de aine scumpe sunt clasice, insa de o calitate extrem de buna. Cele mai bune investitii se fac pe tesaturi fine, si calitative, fara vreun material sintetic in compozitie. In materia blanurilor, cele veritabile sunt cele care conteaza cu adevarat si care rezista odata cu trecerea timpului, cele mai bune variante fiind cele in culori naturale si forme deosebite.

Chiar daca tendintele actuale sunt schimbatoare, o persoana care este dedicata modei trebuie sa tina intotdeaun pasul cu acestea, de la un sezon la altul. Chiar  daca multe dintre ele nu vor mai fi actuale in viitor, acestea trebuie alese din fiecare sezon astfel incat sa ramana doar piesele statement si hainele scumpe care vor reusi sa faca persoana sa se evidentieze din multime. Ceea ce subliniaza cel mai bine la o persoana bunul gust sunt individualitatea si originalitatea, asa ca indiferent de numarul impresionant de haine scumpe din garderoba, accentul care pe imaginatia si modalitatea de a combina articolele vestimentare.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.