Press "Enter" to skip to content

Ghid practic pentru proprietarii de locuinte: cum alegi o firma de hidroizolatii de incredere?

Ghid practic pentru proprietarii de locuinte: cum alegi o firma de hidroizolatii de incredere?

Domeniul constructiilor a cunoscut o dezvoltare fara precedent in ultimii ani. Exista, in acest moment, pe piata o mare varietate de companii care activeaza in domeniu, cu o oferta extinsa de servicii. Cum alegi, inspirat, de exemplu, o firma de hidroizolatie?

Chiar daca nu dispui de recomandari din partea prietenilor sau a familiei, trebuie sa stii ca este un proces relativ simplu. Nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi simpli, si sa fii atent la criteriile esentiale care iti indica seriozitatea unei companii. Nu risca niciun moment, pentru ca lucrarile de hidroizolatii sunt o etapa extrem de importanta in constructia unei case. Actiunea apei poate produce daune ireversibile la nivel de structura de rezistenta a cladirii. Iata care sunt pasii de urmat!

Studiaza portofoliul de lucrari al companiei vizate

Indiferent care este canalul de comunicare prin care ai aflat despre firma vizata, asigura-te ca vei avea acces la portofoliul ei de lucrari. Vezi care sunt clientii cu care a mai colaborat si cum au evoluat rezultatele obtinute. Astazi, este mai simplu ca oricand sa faci acest lucru.

Datorita Internetului, informatiile sunt la distanta de un click. Daca este o companie de top, cu siguranta va avea o platforma web, unde va lista si aceste informatii cu privire la portofoliu. Iata primele indicii care iti vor atrage atentia asupra seriozitatii unei companii. Nu omite aceasta etapa, chiar si atunci cand ai recomandari din partea cunoscutilor tai.

Descopera de cat timp activeaza pe piata

Este foarte simplu sa cazi in capcana pretului, fara sa tii cont de riscurile la care te poti expune prin cele mai proaste lucrari de hidroizolatii. Firmele noi, abia lansate, pot avea preturi mult mai avantajoase, dar nu pot garanta un nivel superior de calitate a lucrarilor. Nu intotdeauna este valabil acest lucru, dar in cele mai multe cazuri este o realitate constanta.

De aceea, iti recomandam sa cauti firme cu o vasta experienta in domeniu, care s-au confruntat deja cu proiecte de o complexitate diferita si au expertiza necesara ca sa iti ofere o solutie personalizata. Peste 10 ani de experienta in industria constructiilor este un bun semnal.

Acceseaza review-urile altor clienti, din mediul online

La distanta de un click poti sa descoperi ce experienta au avut alti clienti cu o companie din orice domeniu. Transparenta e un punct forte al mediului online. La un search rapid pe Google, poti descoperi date din istoricul companiei si iti poti forma o imagine realista asupra gradului ei de seriozitate.

Daca cele mai multe review-uri inclina balanta spre elemente pozitive si ai bifat si cei doi pasi prezentati mai sus, atunci poti avea incredere deplina in respectiva firma cu care urmeaza sa colaborezi. Ca masura de siguranta, ii poti intreba despre materialele pe care urmeaza sa le foloseasca si tehnicile pe care le vor implementa. 

Recomandare: Milucon.ro executa orice tip de hidroizolatie la cel mai inalt standard

In urma procesului nostru de documentare, Milucon.ro este compania de hidroizolatii profesionale care ne-a atras atentia.

Bifeaza cu succes toate cele 3 criterii: are un vast portofoliu de lucrari, clienti foarte cunoscuti si activeaza de cel putin 14 ani in industria de constructii. Se ocupa si de implementarea pardoselilor, dar sunt apreciati in mod special pentru lucrarile foarte calitative si durabile de hidroizolatie. Merita sa colaborezi cu ei!

Date de contact:

Tel: 0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.