Press "Enter" to skip to content

Ghid de alegere a furnizorului de web hosting

Vrei să pui ce picioare cel mai tare site web, pe care citiorii să-l acceseze zilnic cu drag și interes? Ei bine, dacă deja te-ai decis asupra numelui de domeniu și ai o imagine orientativă a design-ului pe care ți-l dorești, este momentul să alegi furnizorul de găzduire web. Bineînțeles, cea mai rațională decizie se face în funcție de serviciul oferit, precum și a tuturor detaliilor regăsite în pachetul pe care l-ai achiziționat. Pe piață, există numeroase companii cu oferte de găzduire web România, la prețuri decente și cu funcționalități ridicate. Descoperă în cele ce urmează un ghid cuprinzător de alegere a furnizorului tău de web hosting și, astfel, să poți face o investiție de calitate pe termen lung.

Funcționalitățile necesare, puse la dispoziție de furnizorul de web hosting

Pentru a obișnui utilizatorul cu noua calitate de dețintător al unui website, fiecare pachet de hosting trebuie să vină cu anumite funcționalități. Printre acestea, se numără utilitarul de administrare, alături de cel aferent configurării și automatizări, respectiv cPanel. Din punct de vedere tehnic, cPanel înglobează caracteristicile necesare pentru a putea gestiona toate serviciile disponibile în pachetul de web hosting, precum sunt cele de e-mail, statistici, conturi FTP, instalare și dezinstalare CMS și multe altele.

Caracteristicile vitezei de încărcare

Viteza de încărcare este extrem de importantă pentru a te putea asigura că paginile se încarcă în termenele dorite, iar vizitatorii nu decid să părăsească site-ul din pricina unei asemenea „probleme tehnice”. Fiecare pachet de web hosting prezintă caracteristicile vitezei de încărcare, iar în funcție de acestea îl poți alege pe cel potrivit pentru tine. Spre exemplu, un site web cu trafic moderat poate avea o viteză CPU de minim 1.8 GHz, alături de o memorie virtuală nelimitată și cea fizică de 1024 MB. Dacă nu ai găsit furnizorul potrivit pentru tine, aici vezi cele mai bune oferte de hosting la care poți apela oricând îți dorești.

Adițional, este indicat ca și în pachetul de web hosting să se regăsească și posibilitatea de adăugare a unui IP dedicat, întrucât acesta conferă o stabilitate crescută pe termen lung – iar investiția este foarte mică, în comparație cu avantajele oferite.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.