Press "Enter" to skip to content

Germania – locul unde agricultura nu se oprește nici în fața COVID19

Autocar modern pentru transport persoane romania germania cu romfour.com

Muncitorii românii sunt considerați niște salvatori ai agriculturii în mai multe țări din Uniunea Europeană. Germania este una dintre țările care apelează la serviciile conaționalilor noștri cu foarte mare încredere. Indiferent de condițiile în care ne aflăm. Fermierii sunt foarte precauți și selectivi, mai ales dacă vorbim despre sparanghelul alb, care este supranumit “aurul alb”.

În fiecare an numărul muncitorilor români care sunt chemați în Germania crește, ajungând în ultimii ani la zeci de mii de persoane. Acest lucru a rămas neschimbat chiar și în această perioadă care pentru afacerile sezoniere înseamnă foarte multă nesiguranță.

În condiții optime, fără restricții, transportul de persoane pentru agricultura din Germania poate fi acoperit de Romfour. Avem o flotă de mașini modernă ce reușește cu succes să se ridice la cele mai selecte solicitări.

Condițiile companiei noastre pentru transportul de persoane pentru agricultura din Germania

Dotările autocarelor Romfour sunt de cea mai bună calitate: aparat de aer condiționat, sistem performant audio și video, prize pentru fiecare pasager separat, spațiu pentru relaxarea din timpul călătoriei și desigur – un portbagaj generos, mai ales că vorbim despre o deplasare pe termen cel puțin mediu, de câteva luni.

Chiar dacă cei mai mulți dintre cei care ajung pe câmpurile din Germania pleacă de acasă lăsând în urmă familii și oameni dragi, noi avem grijă să facem această despărțire un pic mai ușoară. Pentru că știm cât de important este pentru cei rămași acasă să-i știe bine pe cei plecați.

Astfel, transportul cu Romfour se desfășoară în siguranță, fiecare pasager are bilet de autocar spre Germania, iar șoferii sunt dintre cei mai profesioniști, cu ani de experiență în spate.

Atât în România cât și în Germania avem consultanți foarte bine pregătiți care vă pot ajuta cu orice nevoie aveți. Tot ce trebuie să faceți este să îi contactați pentru a discuta toate detaliile necesare.

Așadar, pe lângă transportul în siguranță cu Romfour, mai avem grijă și de coletele pline cu toate bunătățile de acasă. Știm cât de important este pentru fiecare parte, expeditor și destinatar, să ajungă pachetul cât de repede se poate și mai ales să fie în stare perfectă, așa cum a plecat.

Din acest motiv am separat de curând aceste două servicii ale noastre. Ne-am gândit și mai mult la confortul clienților noștri, în special la cei care beneficiază de transport persoane pentru agricultura din Germania.

Interior microbuz performant ce ofera calitate si confort pentru transport catre germania cu romfour.com

În consecință, oamenii nevoiți să se despartă de cei dragi pentru câteva luni au mai mult loc pentru bagajele lor ca să nu le lipsească foarte multe lucruri materiale pe parcursul șederii lor în Germania.

De asemenea, si coletele trimise din România în Germania ajung mai repede la destinație și datorită faptului că acum autocarele din flota Romfour nu mai sunt condiționate de pauzele de care au nevoie pasagerii. Și pentru că șoferii noștri își pot organiza traseul mult mai bine, timpul de așteptare în cazul coletelor s-a redus simțitor.

La Romfour vrem ca fiecare experiență a celor interesați de serviciile noastre să fie una completă, la cel mai înalt nivel în așa fel încât pe cei care apelează a noi pentru prima oară să-i transformăm în clienți fideli, iar pe cei deja existenți să îi păstrăm aproape.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *