Press "Enter" to skip to content

Fotoliul puf – piesa de mobilier pe care va doriti sa o aveti in casa dumneavoastra

Una dintre cele mai versatile si adaptabile piese de mobilier, care pot fi folosite in amenajarea si decorarea oricarei camere din casa este fotoliul puf. Il poti aseza in living, in dormitor, pe hol si mai ales in camera copiilor si vei vedea cat de firesc se va integra in oricare dintre aceste spatii.

I se spune fotoliu puf, para, beanbag (sac cu fasole), fotoliu sac si poate intr-o multime de alte feluri, dar toate aceste denumiri inseamna un singur lucru: o piesa de mobilier simpatica, versatila, practica si pe masura oricarui buzunar, care a castigat rapid in popularitate din 1969, anul in care a fost inventata de Piero Gatti, Cesare Paolini si Franco Teodoro – trei designeri ai companiei italiene Zanotta. Modelul original a fost botezat Sacco, avea forma de para, era confectionat din panza si era umplut cu bilute din poliuretan, asa cum sunt si astazi cele mai multe dintre modelele de fotoliu puf.

http://www.pufrelax.com/fotolii-copii/cu-perle-polistiren/fotolii-nirvana-hobbit.html

Insa forma para a inventiei originale a evoluat, astazi existand pufuri de forma sferica, dreptunghiulara, ovala, cubica sau cilindrica, de diferite dimensiuni, astfel incat sa corespunda cat mai multor gusturi si preferinte. Cat despre material, tot mai populare au devenit cele din piele ecologica, fiind mai usor de intretinut, dar inca se mai gasesc destule modele din panza. Iar la capitolul cromatic varietatea este de-a dreptul coplesitoare, pe langa modelele de-a gata pe care le gasim in magazine, aceste simpatice piese de mobilier putand fi realizate la comanda in orice nuanta dorim.

Gama de fotolii puf furnizate de magazinul online se remarca prin liniile simple si aerul modern al articolelor inregistrate pe site in cadrul acestei categorii, iar magazinul Pufrelax ofera clientilor diverse sortimente de fotolii din puf disponibile la comanda. Alaturi de modele clasice si elegante, site-ul propunesi alte accesorii de decorat.

Numeroase modele de fotolii de puf isi asteapta cumparatorii la sectiunea corespunzatoare a site-ului, iar persoanelor care doresc sa schimbe decoratiunile din living li se ofera noi oportunitati prin intermediul magazinului Pufrelax.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *