Press "Enter" to skip to content

Finalul sezonului 6 din „Fear The Walking Dead” se difuzează la AMC

Așa cum experiența le-a arătat fanilor francizei „The Walking Dead” și „Fear the Walking Dead”, finalurile de sezon au tendința să se lase cu victime, iar presa din toată lumea încearcă să ghicească cât de în siguranță sunt cele mai îndrăgite personaje (și chiar și cele mai puțin îndrăgite).

Deși parcă într-un fel abia a început, iată că sezonul al șaselea din „Fear the Walking Dead” se încheie luni, 14 iunie. Episodul este al șaisprezecelea și are un titlu cel puțin interesant pentru încheierea unui nou capitol al poveștii postapocaliptice: „The Beginning” – „Începutul”.

Acum, înainte de ultimul episod al sezonului, situația pare mai disperată ca oricând: 10 focoase nucleare sunt în aer, iar acestora nu prea au șanse să le supraviețuiască nici oamenii, dar nici cei care erau odinioară oameni.

Alicia Clark este blocată într-un buncăr care pare să-i ofere siguranță chiar și față de radioactivitatea provocată de un atac nuclear. Dwight și Sherry abia s-au împăcat după ce s-au certat tot sezonul – ceea ce ar putea să-i pună chiar în pericol, căci cuplurile fericite nu prea au viață lungă la televizor. Dakota pare să se expună la radiație atunci când merge afară, ținându-se de mână cu Teddy, dar știm că în trailere nimic nu e ce pare a fi. June și Strand sunt personaje complicate, care par să mai aibă multe de spus, dar oare îi va menține asta în siguranță? Iar Morgan, ajuns într-o situație aparent fără ieșire la finalul episodului anterior, ar putea să fie extrem de norocos sau extrem de ghinionist.

Răspunsurile la aceste întrebări vor fi în finalul de sezon al șaselea. „Fear the Walking Dead” este produs de Scott Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert și este produs de studiourile AMC. Alături de Lennie James (care a apărut prima oară în „The Walking Dead”) și Colby Minifie, din distribuție fac parte și Alycia Debnam-Carey („Cei 100”), Maggie Grace („Taken” și „Lost; Naufragiații”), Jenna Elfman („Dharma și Greg”) și Colman Domingo.

Ultimul episod al celui de-al șaselea sezon Fear the Walking Dead se va difuza luni, 14 iunie, de la ora 22:00.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.