Press "Enter" to skip to content

Fii inteligent! Alege geamuri termopan de calitate superioara de la Tende.ro

Tende.ro va ofera preturi competitive la termopane Rehau, rulouri exterioare, usi garaj, usi de balcon termopan, salamander pvc si nu numai!  Misiunea noastra este sa va ghidam catre cele mai bune alegeri si sa va prezentam optiunile existente.

Vrei sa renovezi sau sa construiesti o casa? Iti garantam ca geamurile tale vor arata foarte bine. Avantajele pe care le vei avea, sunt cu siguranta pe masura asteptarilor sau poate chiar mai mult. Oferim cel mai mic pret, calitate superioara, garantie de 12 ani, iar transportul si montajul este asigurat de noi. Fie ca esti din Bucuresti sau din imprejurimi, serviciile noastre raman la fel. De asemenea, te poti  bucura de reduceri progresive de pana la 30%.

Avem produse cu profilul realizat in Germania, care sunt incadrate in clasa energetica A standard european. De exemplu, puteti alege Salamander pvc, care au profilele rotunjite, conferind astfel un aer elegant si exclusivist. Tipurile de sticla pot fi cu 2 foi de geam sau cu 3 foi de geam, in functie de preferintele clientului.  Ferestrele Salamander pvc sunt disponibile atat pe culoarea alba, cat si pe cele imitatie de lemn – stejar, auriu, venghe, nuc si mahon.

In timp, am ajuns la concluzia ca siguranta si confortul casei inseamna mai mult decat un acoperis solid si ziduri puternice. Designul unei usi de balcon termopan sau ale unor geamuri termopan pot face diferenta intr-o casa. Cand afirmam aceste lucruri, nu facem referire numai la aspectul estetic, ci si la izolatia termica si fonica eficienta.

Mai putem veni in ajutorul tau cu modele de termopane de care noi in de-a lungul timpului am fost multumiti.  Opteaza pentru termopane Rehau care sunt durabile si usor de intretinut. Acestea au un aspect foarte placut si ofera un element de stil si functionalitate casei tale.  Tinem sa mentionam, faptul ca avem 5 tipuri de termopane Rehau. Așa că poți alege exact ceea ce i se potrivește casei tale.

Va asiguram ca aceste geamuri termopan sunt o investitie pentru toata viata, asa ca va aflati in fata unei decizii importante. In cazul in care puneti accent  pe design-ul interior, recomandam sa va mai orientati si  catre niste usi de balcon termopan.

Informati-va despre termopane, analizati caracteristicile tehnice si alegeti cea mai buna varianta pentru nevoile voastre. Optati pentru confortul locuintei voastre si economisirea costurilor prin mentinerea valorii.

Solutia ta este Tende.ro!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *