Press "Enter" to skip to content

Extensiile de gene – pro și contra

Extensiile de gene sunt o procedură cosmetică obișnuită pentru cei care doresc să își îmbunătățească genele naturale. Acestea sunt realizate din păr uman sau sintetic și sunt aplicate una câte una pe genele individuale.

Ele pot fi folosite atât pe genele superioare, cât și pe cele inferioare, dar cel mai frecvent sunt folosite pe genele superioare. Procesul durează aproximativ două ore pentru a fi finalizat și este recomnadat ca acestea să fie aplicate de un profesionist.

Extensiile de gene pot fi o modalitate excelentă de a da ochilor tăi un aspect mai dramatic, dar nu sunt pentru toată lumea. Iată câteva dintre avantajele și dezavantajele extensiilor de gene:

Pro:

Mai simplu spus, te poti culca cu ele și te astepți să te trezești cu gene perfecte. Îți pot schimba chiar și nivelul de încredere. Imaginează-ți că arăți ca o divă fără o picătură de rimel sau creion de ochi în timp ce te antrenezi acasă sau la sală. Excelente pentru look-uri fără machiaj. Dacă vrei să arăți natural, fără să arăți prea elaborat, alegerea extensiilor de gene este o mișcare grozavă. Când porți gene false, ochii tăi arată mai mari și definiți, fără a fi nevoie de produse de machiaj obișnuite, cum ar fi rimelul și creionul de ochi.

Mai mult decât atât, genele false sunt grozave și pentru stilurile fără machiaj sau naturale. De asemenea:

– Genele te fac să pari mai treaz și mai alert

– Sunt o modalitate excelentă de a obține gene lungi și luxuriante, care pot dura până la o lună.

– Acestea durează săptămâni, în funcție de cât de bine le îngrijești

– Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ondularea sau aplicarea rimelului sau a altor produse care pot irita ochii.

– Este o procedură cosmetică accesibilă.

Alături de un make-up profesional pot crea imaginea perfectă pentru un eveniment la care să arăți impecabil.

Contra:

Deși destul de rar, este posibil să existe o reacție alergică la adezivul pentru extensii de gene folosit pentru a lipi extensiile. Există posibilitatea de a dezvolta infecții oculare sau disconfort, cum ar fi umflarea, roșeața sau senzație de mâncărime în câteva ore sau zile după ce ați primit noile gene.

Este esențial să aplicați extensii care sunt compatibile cu genele tale naturale în ceea ce privește lungimea, bucla și grosimea. Dacă extensiile sunt prea grele pentru genele tale naturale, acestea pot provoca stres și, în cele din urmă, pot provoca căderea prematură a genelor tale naturale.

De aceea, este important să vizitați un tehnician de gene calificat care a fost instruit corespunzător în serviciile de extensie a genelor.

Aplicarea genelor este un proces care durează. Asta pentru că tehnicianul trebuie să lipească cu atenție extensiile pe genele individuale, fără a atinge pleoapele cu adeziv. Este un proces meticulos și exhaustiv. Aplicarea unui set complet de extensii clasice de gene durează între 90 și 120 de minute. De asemenea:

– Poate fi dureros atunci când genele naturale cad după ce extensiile sunt îndepărtate, mai ales dacă ți s-au pus gene groase.

– Va trebui să petreceți timp pentru a le întreține (curățându-le în fiecare zi). Dacă nu faceți acest lucru, vor începe să cadă mai devreme decât vă așteptați.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *