Press "Enter" to skip to content

Este liftingul sanilor o solutie?

Fermitatea si forma sanilor este afectata de pierderea elasticitatii pielii, sarcina, alaptare, efectele gravitatiei, dar si diversele fluctuatii in greutate. De asemenea, porcesul de imbatranire afecteaza si el organism si in acest fel se produc unele modificari la nivelul acestuia, modificari ce se reflecta si asupra sanilor. Printre cele mai cunoscute efecte le reprezinta pierderea in volum al tesutului mamar, dar si lasarea sanilor. Este important asadar sa va redati increderea in voi folosindu-va de beneficiile pe care liftingul sanilor le ofera.

Mastopexia este o procedura chirurgicala folosita pentru conturarea, dar si pentru ridicarea sanilor lasati, ea fiind perfecta pentru femeile care odata cu inaintarea in varsta se confrunta cu pierderea fermitatii sanilor. Aceste transformari sunt mostentie sau pot aparea dupa sarcina, precum si dupa pierderea in greutate. Modificarile sunt progresive, si au deobicei loc  intre varsta de 20 si 40 de ani. Procedeul de ridicare sani se adreseaza femeilor ce nu mai au aceeasi fermitate a sanilor, fapt ce le produce de cele mai multe ori sentimente de jena sau de nemultumire din acest punct de vedere. Nici un exercitiu fizic si nici un tratament medical nu pot rezolva aceasta problema. Femeile cu sanii mici si cazuti se bucura de cele mai bune rezultate.

In consultatia initiala, trebuie sa discutati cu medicul chirurgul despre asteptarile pe care le aveti deoarece fiecare persoana are o viziune diferita cu privire la marimea si forma sanilor. Veti putea discuta asadar cu medicul chirurg unde vor fi pozitionate areola si mamelonul si sa fiti sigure ca veti intelege in primul rand toate aspectele referitoare la cicatricile care rezulta in urma unei astfel de interventii. Orice fel de risc trebuie discutat amanuntit cu medicul chirurg, dar si cu medicul anestezist inainte de a face orice fel de operatie. Chiar si fara nici un fel de complicatii, este bine de stiut ca aceasta operatie lasa cicatrice care poate fi observata si care este permanenta. Vindecarea mai grea si cu cicatricile mai late apare de regula la fumatori.

In situatia in care fumati, planificati-va sa va lasati cu cel putin 1-2 saptamani inainte de operatie si nu va apucati de fumat decat la minimum 2 saptamani dupa aceasta. Evitati sa va expuneti in exces la soare inainte de operatie. Un alt lucru important este sa nu urmati o dieta stricta inainte de operatie pentru ca aceasta dieta poate intarzia vindecarea. In situatia in care raciti sau faceti o infectie de orice fel, operatia va trebui amanata.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *