Press "Enter" to skip to content

Echipamente si utilaje de maxima performanta la cele mai bune preturi

Esti in cautarea de echipamente pentru manipularea si ridicarea marfurilor, care sa se adapteze unor contexte diverse, precum depozite sau supermarket-uri? In cadrul magazinului nostru online Vectra vei putea regasi o gama foarte larga de astfel de utilaje, cu un raport calitate-pret avantajos si vei putea colabora cu echipe de specialisti din acest domeniu. De asemenea, punem la dispozitie si diverse servicii de inchiriere a stivuitoarelor, precum si service sau servicii RSVTI. Oamenii nostri sunt profesionisti, seriosi si cu o experienta vasta in aceasta industrie, acestea fiind caracteristicile principale regasite la echipa de la Vectra. Astfel ca poti apela cu maxima incredere doar la profesionistii nostri pentru a beneficia de produse performante, intrucat ne poti contacta direct prin telefon sau poti cere o oferta din magazinul nostru online.

Alege dintr-o gama variata de utilaje

La Vectra dispunem de o ofertavariata si larga de echipamente performante, de la diverse modele de stivuitoare, cum ar fi motostivuitoare yale si balkanar, electrostivuitoarele, pana la transpalete manual echipamente depozit, electrocare, echipamente de tractare, nacele BRAVI, baterii de tractiune, redresoare, anvelope pentru stivuitoare sau piese de schimb, iar lista nu se opreste aici. Te asteptam pe site-ul nostru in cazul in care doresti sa afli mai multe detalii despre fiecare model de echipament in parte.

Servicii efectuate de catre specialisti

Punem la dispozitia clientilor si diverse servicii care pot fi esentiale odata ce ai achizitionat un model de echipament si putem aduce in vedere service-ul pentru mentenanta stivuitoarelor sau pentru reparatii. Aducem in vedere faptul ca intretinerea unui astfel de echipament este un proces important daca doresti sa obtii un nivel ridicat de performanta pe un termen lung. Oamenii de la Vectra pot veni in ajutorul tau cu cele mai bune solutii in acest sens, precum serviciile de mentenanta periodica sau de full-service, care pot fi executate lunar, trimestrial sau semestrial. Totodata, oferim posibilitatea de inchiriere a stivuitoarelor pe termen scurt sau pana la cinci ani.

Calitate garantata

Daca erai in cautarea unor echipamente performante pentru a obtine un nivel de productivitate ridicat, atunci esti in locul potrivit deoarece echipa Vectra este formata doar din oameni specializati in producerea de echipamente de o calitate superioara. Toate utilajele se demonstreaza a fi de o rezistenta mare, pe o perioada lunga de timp. De asemenea, oamenii nostri vin in in ajutor cu solutii optime atunci cand ai nevoie, fie ca vorbim despre mentenanta sau reparatii.

Poti apela cu incredere la noi

Solicita o oferta direct de pe site-ul nostru daca ai gasit deja echipamentul de care ai nevoie deoarece modalitatea online se dovedeste a fi mai rapida. Economiseste timp si poti profita de toate avantajele din colaborarea cu noi, de la doar cateva click-uri distanta.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.