Press "Enter" to skip to content

Echipamente protectia muncii – echipeaza-ti angajatii corespunzator!

Cu toate ca atunci cand facem referire la angajati discutam despre persoane mature, care isi pot purta singure de grija si pot anticipa pericolele, totusi acestia trebuie sa respecte un anumit procedeu si sa aiba echipamente protectia muncii coprespunzatoare in dotare. Pe langa faptul ca acestea, in fabrici in special, sunt obligatorii, trebuie sa tinem cont si de faptul ca in multe situatii pot reduce anumite riscuri si pot proteja corpul uman de anumite incidente, cum ar fi  scaparea unei greutati pe picioare sau atingerea anumitor masini care ne pot electrocuta, iar exemplele ar putea continua deoarece intr-o fabrica exista multe riscuri. 

Pentru ca experienta si implicarea celor de la Hoffmann Group in tot ceea ce tine de produsele fabricate este una vasta, acestia va pun la dispozitie si o serie de echipamente protectia muncii care sa vina in ajutorul vostru in ceea ce priveste protejarea angajatilor. Gama de produse pe care acestia o comercializeaza este una foarte vasta, permitandu-le celor interesati sa poata achizitiona tot felul de echipamente care sunt necesare unei bune desfasurari atat dintr-o fabrica, cat si din hale, service-uri auto sau alte locatii in care acestea sunt necesare. 

Cat de importanta este calitatea pentru echipamente protectia muncii?

Atunci cand vine vorba despre siguranta unei vieti omenesti, fara dar si poate, calitatea trebuie sa primeze, sa se ridice la standarde inalte si sa confere siguranta de care avem nevoie atunci cand folosim produsul respectiv. Spre exemplu, pentru o pereche de bocanci ce necesita a fi purtati intr-o fabrica, acestia trebuie sa aiba atat o rezistenta ridicata, cat si un tipar care sa ofere confort, deoarece purtarea acestora zilnica, in cazul in care sunt incomozi, va aduce si urmari, mai exact, disconfort. Pe de alta parte, acestia trebuie sa respecte un anumit standard, trebuie sa aiba o intaritura metalica, care sa nu permita obiectelor ce pot cadea peste picioarele angajatilor sa ii raneasca pe acestia. 

Intreband un manager despre parerea sa in legatura cu calitatea pe care echipamentele de la Hoffmann Group o ofera, acesta ne-a raspuns: “Fabrica noastra colaboreaza cu grupul Hoffmann de aproape 3 ani si pot spune, cu sinceritate, ca suntem foarte multumiti de produsele pe care le achizitionam de la acestia. In primul rand, calitatea pe care o ofera este una ridicata, au standarde inalte in ceea ce tine de acest aspect si isi respecta clientii cu desavarsire, dar mai ales termenii de livrare.

In ceea ce priveste calitatea, am amintit ca este una ridicata, iar asta este o afirmatie pe care pot sa o fac in urma a ceea ce am vazut. Cel mai bun exemplu sunt bocancii potriviti pentru fabrica, pot spune ca am vazut cum o piesa de dimeniuni medii a cazut peste piciorul unui angajat, iar acestuia nu i s-a intamplat nimic, datorita protectiei metelice, fapt ce m-a facut sa realizez ca echipamentele folosite de angajati sunt cu adevarat calitative si respecta standardele impuse. Este foarte important pentru un angajator sa stie ca cei care se ocupa de buna desfasurare a activitatii din fabrica sunt in siguranta.”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.