Press "Enter" to skip to content

E vorba despre imaginea casei tale

Atunci cand iti doresti cu ardoare sa iti pui casa la punct – asa cum se zice, cautarea si selectarea finisajelor interioare pentru locul in care iti petreci majoritatea vietii nu reprezinta o alegere usor de facut. Mai ales atunci cand piata este extrem de disponibila, cu oferte ce par tentante.

Mai multe detalii puteti afla de la cei care se pricep cu adevarat in ceea ce priveste domeniul amenajarilor interioare, dar important e in primul rand sa intelegi tu cum stau lucrurile cu adevarat. Mai ales cand ai de gand sa te aventurezi in domeniul amenajarilor interioare, cu scopul clar si precis de a imbunatati imaginea casei tale.

Un plus de intensitate

Imaginea casei tale nu poate fi o “spoiala”, ceva facut la intamplare. In toata aceasta ecuatie a finisajelor interioare si gresia joaca un rol important. Mai ales daca intentionezi sa iti “impodobesti” toata casa cu gresie. Iarasi mai multe detalii poti afla de la cei care stiu exact ce sa iti ofere. E important sa retineti ca gresia se asorteaza bine cu livingul, bucataria sau baia. Adaugand un plus de intensitate intensitatii de culori a casei dvs. – in caz ca ati optat pentru culori intense, optimiste. De asemenea, daca optezi pentru gresie in cee ace priveste aspectul exterior al casei tale, vei avea soluţia la mai multe probleme. Gresia fiind considerata ideala si pentru exteriorul caselor, fiind recunoscuta drept un material convenabil vara si rezistent iarna. Este lucru binecunoscut faptul ca acele casele care beneficiaza de gresie la exterior au parte de rezistenta si durabilitate. Iar aspectul exterior al casei ramane neschimbat multi ani.

Sentimentul de eleganta

Cu alte cuvinte, gresia are capacitatea de a se potrivi cu casa ta. Si de a se potrivi cu fiecare accesoriu din casa. Iar uneori acel “efect glow” care v-a atras atentia in revistele de specialitate poate deveni realitate in cazul casei tale. Astfel vei realiza ca e simplu sa poti obtine acel sentiment de eleganta la care doar ai aspirat. Mai ales cand ai la dispozitia ta multe variante, multe culori, multe stiluri, multe lucruri care te pot convinge ca faci parte din acea colourful life la care doar aspirai. De asemenea, atunci cand vrei sa faci ceva diferit trebuie sa accesezi mai multe informatii, mai multe detalii. Pentru a dezvolta lucrurile. Pentru a actualiza prezentul cu idei diferite. Astfel veti ajunge sa ai cea mai buna idee de a crea și de a imagina in cazul casei tale.

Exterior si interior

Se spune ca modul de a renova o casa vine atat din exterior, cat si din interior. Inainte de toate trebuie sa tinem cont si de abordarea pe care o avem in momentul in care dorim sa renovam o casa, un birou etc. Designerul Ilse Crawford spune ca, inanite de a porni pe drumul acesta al renovarii sau chiar al construirii, trebuie sa ne adresam unele intrebaride genul: Ce inseamnă casa noastră pentru noi? Cum vrem sa ne simtim in ea? Ce pretuim la ea? Aceste intrebari pot adduce intr-o noua lumina totul si pot releva raspunsuri despre ceea ce se intampla atunci cand ne concentram asupra a ceea ce prețuim.

Este o abordare din interior care ia in considerare modul in care “experimentam” cu un spatiu, cu o casa s.a. Asta nu inseamna ca ai nevoie de o mulțime de bani sau statut pentru a crea o casa frumoasa. Oamenii au nevoi și resurse diferite, dar toti pot creaa case autentice unde se pot bucura atat de cele mai simple cat și de cele mai mari bucurii ale vieții.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.