Press "Enter" to skip to content

Doua afaceri care vor merge bine si pe timp de criza, si pe timp de stabilitate economica

Desi perioada de varf a crizei economice a trecut inca mai resimtim efectele sale. Multe afaceri au dat faliment, alte continua sa dea faliment. Apar si altele noi care merg foarte bine chiar si pe timp de criza sau in perioadele de stabilitate.

Doua sunt afacerile care merg bine, au mers, si vor merge in continuare la fel de bine. In primul rand avem second-hand-urile, magazinele care vand haine din import la mana a doua. Preturile tot mai mari ale lucrurilor noi si calitatea nu neaparat atat de buna i-au determinat pe oameni sa caute tot mai mult un second-hand cu haine din tari occidentale, de foarte buna calitate, de la branduri de top.

E suficient sa gasesti un depozit de haine de acest tip sau sa aduci haine din import si clientii vor aparea imediat, la fel si profitul. Investitia minima si gestionarea usoara afacerii transforma magazinele second hand intr-un business de viitor si cu o stabilitate destul de mare.

Pe locul doi ca stabilitate si rezistenta a afacerii se afla, surprinzator sau nu, amanetul. Casele de amanet sunt foarte cautate mai ales ca permit imprumuturi si obtinerea de bani pe loc in cele mai bune conditii, rapid, ofera si contract si comisioane avantajoase.

Bunurile pentru care se ofera imprumutul sunt evaluate corect, sunt pastrate in conditii de siguranta maxima pana la returnarea banilor, cu cat ai bunuri mai scumpe, cu atat poti lua mai multi bani de la amanet. Amanetul poate vinde bunurile care nu au putut fi luate prin neachitarea sumei imprumutate, asa se mai adauga ceva la profit, fiecare tranzactie este sigura si usor de facut, clienti sunt in orice perioada.

Amaneturile sunt afaceri la fel de usor de gestionat, nu ai nevoie de investitii mari la inceput, iar daca stii cum sa te promovezi si ai servicii de calitate poti sa obtii profit destul de mare la final de an.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.