Press "Enter" to skip to content

Donal Skehan gătește în familie, în premieră la TV Paprika, în luna mai

Premiera lunii la TV Paprika este emisiunea „Bucate în familie cu Donal” și debutează pe 19 mai, de la ora 21.00.

Pentru fanii TV Paprika, Donal Skehan nu este deloc o figură nouă. De altfel, o altă emisiune a lui, „Rețete sănătoase cu Donal”, poate fi văzută de asemenea pe 19 mai, de la 11.30. Noua emisiune care are premiera luna aceasta are în centrul familia și modul în care îi poți răsfăța pe cei dragi, cu bucate simple, dar pline de savoare și care nu consumă prea mult timp. Astfel, tu și familia ta veți fi bine hrăniți atunci când petreceți timp împreună.

În acest nou serial, Donal prepară familiei mâncărurile sale preferate. Pentru zilele lucrătoare, el a rezervat rețetele rapide, care pot fi preparate fără prea mult efort după serviciu. Aceste rețete sunt contrabalansate de mic-dejunuri și brunch-uri speciale pentru acele dimineți leneșe de weekend sau de concediu. Multe dintre rețete sunt inspirate din copilăria lui Donal, care le updatează pentru vremurile în care trăim și sunt potrivite și pentru adulți, adolescenți, dar și pentru copiii care sunt câteodată mai selectivi cu ce mănâncă.

Donal Skehan nu se limitează doar la bucatele de succes din propria copilărie, pentru că înțelege că viața contemporană de familie este complicată și complexă, mai ales în vremuri de pandemie în care toată lumea stă acasă. Așa că inspirația îl duce și către feluri de mâncare savurate de familii din lumea întreagă.

Irlandezul Donal Skehan este un jurnalist culinar și specialist în fotografia culinară și a scris și o carte numită „Meals in Minutes”, care a stat la baza show-ului „Rețete sănătoase cu Donal”. Skehan a propus pe site-ul său oficial peste 500 de rețete simple și ușor de preparat pentru vremurile agitate în care trăim și are și un canal popular de YouTube.

Pe lângă „Bucate în familie cu Donal”, TV Paprika vă propune de luni până vineri, de la ora 14:30, un bloc tematic de emisiuni britanice și irlandeze.

Prima emisiune este „Aventurile lui James Martin în Marea Britanie”. După succesul aventurilor sale în Franța și America, James Martin pornește din nou la drum, de data aceasta mult mai aproape de acasă, în Marea Britanie, inclusiv Scoția, Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord. I se alătură câțiva dintre cei mai îndrăgiți bucătari ai țării, unii dintre care îi sunt și prieteni buni.

Urmează „Școala culinară a lui Rory O’Connell”. În acest serial, Rory prezintă tehnicile de bază, clasice și mereu actuale pe care fiecare bucătar trebuie să și le însușească și să le aplice, dacă vrea să gătească bine. El ia ingrediente clasice sau aparent plictisitoare și le transformă în mici capodopere culinare, dar fără tehnici foarte complicate.

În „Paul Flynn: Bucătăria irlandeză”, ghiciți ce țară va fi în lumina reflectoarelor! Apreciatul bucătar Paul Flynn își propune să popularizeze cele mai bune rețete și produse naționale irlandeze pentru a ne stârni interesul față de bucatele preparate din produse locale de calitate. Combinând ingredientele cele mai elementare și tradiționalele rețete irlandeze, aduce tribut mâncărurilor preparată acasă care vor primi o notă modernă.

Iar blocul tematic se încheie cu „Kevin Dundon: Mâncare irlandeză modernă”. Bucătarul Kevin Dundon prezintă ingrediente specifice Irlandei, cum ar fi carnea de vită, brânza, peştele, fructele de mare, ca să le transforme în delicii irlandeze moderne.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.