Press "Enter" to skip to content

Diferite exemple de compartimentari ale unui dulap metalic

Un dulap metalic este o piesa de mobilier ideala pentru majoritatea afacerilor si institutiilor din diverse domenii de activitate. Acesta poate fi amplasat atat intr-un birou, cat si in scoli, spitale, supermarketuri, sali de fitness sau holuri industriale. Spre deosebire de mobilierul din PAL, rezistenta este imbunatatita si exista masuri de securitate suplimentare. Cu toate acestea, trebuie sa alegi compartimentarea potrivita inca din prima zi. Iata ce optiuni ai la dispozitie!

Dulapuri cu un raft

Un astfel de dulap metalic, disponibil si in oferta Office Class, este potrivit in firmele cu un numar de documente limitate, fiind prevazut in interior cu o singura polita. Dimensiunile sale sunt de 1800x450x900 mm, iar structura din tabla exterioara are grosimea de 0,7 si 0,8mm.

Suportii de reglare sunt confectionati din otel zincat, existand un mecanism de inchidere clasic cu 2 chei si manere confectionate din material plastic. Produsul se livreaza demontat, cu un sistem de tip cremaliera. Pretul de achizitie este de 2 519,99 lei cu TVA inclus, fiind aplicata o reducere de 183,76 lei.

Daca-ti doresti sa amplasezi scule sau alte unelte de lucru, arunca o privire asupra alternativelor construite special in acelasi scop. Spre exemplu, poti opta pentru un model cu masurile de 1000x450x1000 mm, care sa fie dotat cu balamale interne antifurt. Acesta costa 1 333,49 lei si suporta o greutate de pana la 40 de kilograme.

Dulapuri cu seif Eco

In situatia in care detii bunuri de valoare sau acte cu o importanta deosebita, un dulap metalic cu seif este mai eficient decat unul obisnuit. In interiorul acestuia vei depozita informatii confidentiale, avand garantia faptului ca nimeni nu ajunge sa aiba acces la ele. Dulapurile cu seif au constructia realizata din pereti dubli si inca o incuietoare separata. Dimensiunile unui asemenea produs sunt de 900x400x1900 mm, constructia fiind fabricata conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditata de organismele internationale. Livrarea unui astfel de model are loc in stare complet asamblata, astfel incat nu mai esti nevoit sa investesti timp sau bani in acest proces. In cazul in care ai nevoie de mai multa siguranta, ai posibilitatea de a alege optiunea de ambalare inainte de transport. Aceasta costa 87,45 lei si este realizata din polistiren de 2 cm.

Dulapuri mini

Dupa cum sugereaza si denumirea, este vorba de un dulap metalic cu dimensiunile de 900x900x500 mm. Aceste modele sunt alcatuite din 12 compartimente, care masoara fiecare 175x300x500. Rafturile interioare fara borduri sunt usor de curatat si nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu formarea ruginii, deoarece materialul este vopsit prin pulverizare si rezista bine in timp. Modelul acesta costa 1 989,19 lei si are garantia valabila pana la 36 de luni.

De ce sa cumperi un dulap metalic?

Organizarea si arhivarea documentelor reprezinta o sarcina importanta in orice firma. De asemenea, se poate ca angajatii sau clientii sa aiba nevoie in mod constant de o solutie de depozitare din motive personale. Prin urmare, cea mai buna solutie este sa optezi pentru mobilierul din metal. Acesta isi gaseste utilitatea in orice domeniu de activitate si contribuie la realizarea unui mediu productiv la locul de munca!

Articol realizat de www.iagency.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.