Press "Enter" to skip to content

Dezinfectantii profesionali din industria HoReCa, primul ingredient al succesului antreprenorial!

Segmenntul HoReCa este unul foarte dificil, astfel incat exigentele pentru servicii de la clienti sunt in continua crestere si o afacere de acest tip nu poate neglija partea de curatenie. Indiferent ca detii un restaurant, o cafenea sau o pensiune, prima impresie conteaza si nu poate fi schimbata.

Oamenii trebuie sa stie de la inceput faptul ca au facut cea mai buna alegere, iar pentru asta trebuie sa dispui de un nivel de igiena in conformitate cu standardele actuale de sanatate. Iata ce dezinfectanti profesionali nu trebuie sa lipseasca!

Produse pentru maini

Dezinfectantii pentru maini au la baza sapunul si ajuta la prevenirea raspandirii microbilor si bacteriilor care cauzeaza diverse afectiuni. Acestia nu se utilizeaza atunci cand mainile sunt murdare, motivul fiind faptul ca reziduurile impiedica solutia sa patrunda in piele. In schimb, ele trebuie sa fie curate, iar zona este frecata pana cand solutia se usuca.

In componenta unui dezinfectant de maini poate exista si alcool sau alte elemente similare, ceea ce inseamna ca este necesar sa citesti cu atentie indicatiile de pe ambalaj. Produsul se aplica si intre degete sau sub unghii, fiind apoi necesara clatirea cu apa rece. Alege un dezinfectant de tip gel, deoarece acesta are o densitate mai mare si previne uscarea si craparea pielii.

Solutii pentru geamuri si oglinzi

Geamurile si oglinzile sunt suprafete care pot fi zgariate usor, astfel incat sunt necesari dezinfectanti profesionali de pe https://www.dezinfectanti.ro/ pentru evitarea murdariei, aburirii si a depunerilor de calcar. O solutie 5k cu un continut de 98% ingrediente derivate din plante este ideala, fiindca nu contine elemente chimice si nu lasa urme.

In schimb, elementele prezente ajuta la inlaturarea depunerilor si formeaza un invelis protector fata de pete. Produsul este biodegradabil, productia sa generand o amprenta de carbon scazuta. Inmoaie o laveta din microfibre in solutie si stoarce cantitatea in exces, apoi foloseste miscari circulare pentru a sterge fiecare zona. Evita folosirea servetelelor umede sau a prosoapelor de hartie, pentru ca acestea nu sunt eficiente.

Dezinfectanti profesionali pentru suprafete

Intr-o bucatarie profesionala, volumul de munca poate fi foarte mare. De aceea, apar multe pete de ulei si grasime sau resturi de la alimente. Din fericire, acestea pot fi indepartate cu ajutorul unui degresant 5k. Un astfel de produs este potrivit atat pentru aragaz sau hota, cat si pentru gril sau pentru cuptorul cu microunde. Ingredientele din compozitia sa topesc rapid petele intarite de grasime si indeparteaza arsurile.

O alta solutie de care ai nevoie in bucatarie este cea pentru pardoseala. Aceasta este concentrata, astfel incat este necesara diluarea sa in apa. Produsul poate fi utilizat atat pe parchet, cat si pe gresie, piatra, marmura sau linoleu. Inainte de aplicarea unor dezinfectanti profesionali pe mobila sau pe alte suprafate similare, este necesara curatarea zonei cu apa si sapun sau cu un detergent.

Incepe de la colturile cele mai curate, pentru a evita imprastierea mizeriei si a bacteriilor. De asemenea, citeste cu atentie instructiunile de pe eticheta si asigura-te ca dispui de echipament de protectie. Amestecarea solutiilor este un proces ineficient si poate duce la iritarea cailor respiratorii. Acestea nu trebuie nici sa intre in contact cu pielea, din cauza faptului ca lasa urme.

De unde se pot achizitiona produse dezinfectante?

Orice afacere din industria ospitalitatii are nevoie in mod constant de curatenie si dezinfectare. Asadar, este important sa achizitionezi produse care sa permita efectuarea ambelor etape intr-un mod mai simplu. In oferta unui magazin online poti intalni dezinfectanti profesionali pentru maini si pentru suprafete, intr-o varietate de forme si ambalaje!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.