Press "Enter" to skip to content

Descopera selectiile de pariuri sportive dintre reprize si profita de optiunile valoroase!

In timp ce unii pariori prefera sa mizeze pe rezultatul de la finalul meciului sau sa beneficieze de cotele dinaintea fluierului de start pentru alte pariuri sportive, alti pariori opteaza pentru selectiile pe a doua parte a jocului. Pariurile la pauza functioneaza ca toate celelalte optiuni standard, insa nu vor lua in considerare punctajul sau desfasurarea primei reprize.

Asadar, prima parte a meciului va influenta cotele si iti va oferi informatii despre forma sportivilor. Tocmai de aceea, optiunile de pariuri sportive la pauza iti ofera sansa de a plasa o miza in cunostinta de cauza, avand deja o viziune asupra jocului si rezultatului catre care se indreapta. In plus, cateodata, sansele pot trece de partea ta atunci cand vrei sa pariezi pe sportivul sau echipa cotata mai slab.

Ce trebuie sa stii despre optiunile de pariuri sportive la pauza?

Popularitatea selectiilor de pariuri pe a doua parte a jocului este intr-o crestere continua, intrucat aceste optiuni sunt disponibile in majoritatea sporturilor. Poti face un astfel de bilet cu meciuri din fotbal, baschet, handbal, rugby si multe alte sporturi.

In general, casele de pariuri sportive vor oferi o serie de cote inaintea fluierului de start si o serie de cote (in continua schimbare) pe parcursul jocului – in sectiunea Live. Astfel, daca optiunile pe care le preferi nu sunt cotate bine inainte de inceperea meciului, poti astepta afisarea cotelor pentru a doua parte a jocului.

Optiuni disponibile la pauza

Selectiile din oferta disponibila la pauza vor varia in functie de sportul pe care il urmaresti. Cu toate acestea, unele discipline sportive nu se disputa pe reprize separate, ci se desfasoara fara pauza sau in seturi/runde (lupte, curse, tenis etc).

Pe deasupra, trebuie sa stii ca scorul final din cadrul meciurilor poate sa nu aiba legatura cu optiunea pe care o selectezi la pauza, intrucat aceasta va privi doar repriza secunda. Iata cateva optiuni de acest tip din oferta de pariuri sportive Get’sBet:

– urmatorul care marcheaza (va trebui sa alegi sportivul sau echipa care inscrie urmatorul punct);

– ambele echipe inscriu (aceasta optiune ofera doua posibilitati de selectie: Da sau Nu);

– echipa care castiga a doua jumatate a jocului (indiferent de scorul de la final, echipa castigatoare a acestui pariu va fi cea care puncteaza mai mult in a doua jumatate a meciului);

– metoda de victorie (in cadrul acestei optiuni, pariorii trebuie sa decida daca jocul va fi castigat in timpul regulamentar sau daca va fi nevoie de prelungiri sau lovituri de departajare);

– handicap (diferenta de puncte la care va castiga/pierde una dintre echipe);

– diverse optiuni specifice sportului (cartonase galbene/rosii, aruncari de la 7 metri, autogoluri etc).

Posibile beneficii oferite de pariurile la pauza

– Unul dintre cele mai importante criterii de selectie a optiunilor de pariere este valoarea acestora (risc cat mai mic si castig posibil cat mai mare). Astfel, trebuie sa stii ca fiecare casa de pariuri va recalcula cotele pentru pauza dintre reprize. Daca reusesti sa iei o decizie inainte de aceasta recalculare, poti “prinde” o sansa foarte buna de castig.

– Daca ai pariat la inceputul jocului, iar prima repriza ti-a confirmat asteptarile, poti dubla pariul castigator si pe a doua repriza.

– Ai sansa de a evalua prestatia fiecarei echipe sau fiecarui sportiv din teren inainte de a depune miza.

– Pariurile efectuate la pauza ar putea fi mult mai valoroase atunci cand pariezi pe jucatorul sau echipa cotata mai slab. Daca favoritii au un mic avantaj la pauza, casele de pariuri sportive ofera cote deosebit de mari pentru intoarcerea rezultatului.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.