Press "Enter" to skip to content

Decoreaza-ti bucataria cu sticla printata pentru bucatarie

Bucataria este locul unde familia se aduna pentru micul dejun, pranz sau cina. Un loc in care proprietarul creeaza capodopere culinare si ii place sa isi invite rudele, un spatiu care sa fie decorat frumos  si convenabil de folosit. Poti crea o bucatarie pentru tine, folosind sticla printata bucatarie. Designerii moderni ofera o varietate de solutii, folosind nu numai materiale, ci si culori, pentru a face  o capodopera dintr-o bucatarie simpla.  Suprafata bucatariei inseamna si suprafata peretelui, care se afla in spatiul dintre masa, aragaz, chiuveta si dulapuri agatate. Aceasta este zona care poate fi facuta nu numai din placi ceramice, ci si din sticla printata.

Care sunt avantajele sticlei printate de bucatarie

Acest tip de material modern, cum este sticla printata, reprezinta o solutie interesanta in proiectarea bucatariei. Chiar si pe masa din bucatarie, este posibil sa plasezi orice imagine, intr-o scara de culori absolut diferite. Materialul de decor poate fi dintr-o sticla  neteda cu o textura originala. Sticla decorata este potrivita pentru orice stil de design al bucatarie, ales de client. Sticla decorative pentru realizarea decorului bucatariei, poate atinge zece milimetri grosime si este termorezistenta, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta rezistentei ei. De asemeni, acest material se curata perfect. Pentru ca este facuta in principal din sticla solida, aceasta face posibila indepartarea in totalitate a grasimilor si a murdariei de pe suprafata sa. 

Optiuni de proiectare 

Sub sticla, se poate imprima orice imagine, chiar si un desen 3D. Sub sticla printata, lumina de fundal va interfera, imbunatatind efectul imaginii. Pentru a obtine un rezultat care sa iti bucure ochii si sa-ti sporeasca dorinta de sedere in bucatarie, trebuie sa te gandesti din timp la proiectarea ei si sa profilezi versiunea sticlei printate. Acest material modern este un element elegant al decorului bucatariei. Este usor de curatat, nu se estompeaza, este rezistent la abraziune si la efectele produselor chimice de uz casnic. Aceasta se realizeaza la dimensiunile cerute, cu o decupare pentru prize si gauri pentru elementele de fixare. 

Pe interior, se aplica imprimate UV cu culoarea alba. Apoi este acoperita cu un film de protectie. Orice imagine de inalta calitate poate fi tiparita si plasata pe usile dulapului. Insertiile pot fi formate din 4mm sticla imprimata pe PAL si PVC. O solutie neobisnuita si eleganta, poate fi o imprimare exclusiva pe fatadele dulapurilor de bucatarie. Sticla printata are capacitatea de a face decorul mobilei tale de bucatarie. Aceasta poate fi amplasata chiar si pe masuta ta chic de cafea. Pentru a acoperi blaturile din lemn, poti utiliza sticla de 4 mm. Pentru a folosi sticla printata in locul blatului, ai nevoie de o grosime a sticlei de 8-10 mm. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.