Press "Enter" to skip to content

De ce tip de imprimanta ai nevoie pentru acasa?

In ultimul timp te-ai convins tot mai mult ca exista un anumit echipament de care ai avea mare nevoie si acasa si care te-ar putea ajuta sa rezolvi rapid si comod anumite situatii, chiar unele care nu suporta amanare. 

Fie ca este vorba sa printezi anumite documente sau tot felul de copii pentru acte sau sa ai posibilitatea in anumite ocazii sa poti sa lucrezi de acasa indeplinindu-ti diverse sarcini de la birou etc, o imprimanta de care sa te folosesti in confortul locuintei tale este o investitie cat se poate de inspirata. 

Asa ca nu iti ramane decat sa cauti acel tip de imprimanta care sa raspunda intocmai cerintelor tale de utilizare, piata avand o oferta generoasa la acest capitol, imprimante cu jet de cerneala, imprimante laser sau imprimante care functioneaza cu hartie matriciala, acele echipamente utilizate in special la emiterea de facturi, de rezultate ale unor  masuratori si calcule, formulare diverse etc. 

Ca sa fii in masura sa alegi corect, trebuie sa ai in vedere cateva criterii, pentru ca alegerea imprimantei sa iti fie cu adevarat folositoare. Astfel, trebuie sa tii cont de volumul de munca pe care il vei desfasura acasa, cat de mult de exemplu ai nevoie sa printezi intr-o luna, daca utilizarea acesteia este una constanta, intensa  sau se va intampla doar din cand in cand. 

De asemenea, trebuie sa te orientezi dupa modelul de  imprimanta si avand in vedere tipul de functii ale acestui echipament de care vei avea nevoie. Daca alaturi de printare mai ai nevoie sa si scanezi, atunci cel mai bine opteaza pentru o multifunctionala care sa-ti indeplineasca toate aceste cerinte, fara a mai fi nevoie sa aglomerezi spatiul din camera cu mai multe aparate care sa indeplineasca fiecare in parte cate o functie. 

Daca volumul de munca este unul redus si nu vei printa intens, atunci poti opta pentru o imprimanta cu jet de cerneala color, potrivita pentru acasa. De obicei, aceste tipuri de imprimanta sunt reduse ca dimensiune, deci nu va incarca deloc  spatiul camerei. In schimb, daca ai nevoie de un volum de printare mai intens si frecvent, cu siguranta alegerea potrivita este cea pentru o imprimanta laser. 

Aceasta are capacitatea de a printa cu cartusul original un numar mare de pagini, iar viteza de printare este mult mai mare. De asemenea, pentru a fi multumit pe deplin orienteaza-te catre un model de imprimanta laser care sa permita multe reincarcari, cu microcipuri care sa asigure numar mare de foi printate, deci modele cat mai usor depanabile. 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *