Press "Enter" to skip to content

De ce sa optezi pentru apartamente noi?

Achizitionarea unei locuinte reprezinta un pas decisiv in viata oricarui om, dar alegerea ei ne poate da batai de cap. Zona, suprafata, imobil nou sau vechi, atat de multe aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare. Daca optezi pentru apartamente noi Bucuresti, in complexe rezidentiale, ai avantajul ca iti poti urmari investitia chiar in timpul constructiei si te poti implica activ in alegerea finisajelor. Iata ce le recomanda!

Finisaje de calitate. Un apartament dintr-un cartier rezidential nou va avea finisaje moderne, de calitate. Plecand de la materialele folosite pentru tamplarie si pana la pardoseala, finisajele interioare sunt alese astfel incat sa impresioneze cumparatorul. De asemenea, dezvoltatorul poate oferi viitorilor proprietari optiunea de a-si alege finisajele, materialele si, mai ales, culorile, inca din timpul constructiei imobilului. In plus, blocurile noi sunt izolate conform standardelor actuale, iar o izolare termica asigura un pret mai mic al incalzirii pe perioada lunilor de iarna, precum si sporirea confortului termic pe timp de vara.

Loc de parcare. Un apartament situat intr-un cartier rezidential ofera cumparatorului posibilitatea de detine un loc de parcare. Desi, la prima vedere, nu reprezinta un factor decisiv in achizitie, din cauza lipsei locurilor de parcare din Bucuresti, sa ai asigurat un loc in care sa-ti lasi masina devine un criteriu din ce in ce mai important. In cazul blocurilor vechi, pentru obtinerea unui loc de parcare este nevoie sa ceri aprobari din partea primariei si sa platesti anual o chirie.

Compartimentare practica. Comparativ cu blocurile vechi, apartamentele din cartierele rezidentiale au o mai buna compartimentare. Camerele sunt mai spatioase, apartamentele sunt decomandate, iar baia si bucataria au o suprafata mai mare. Asta inseamna mai mult spatiu si confort, lucru foarte util mai ales in cazul familiilor tinere cu copii.

Siguranta. Blocurile vechi sunt mult mai predispuse riscurilor in caz de incendiu sau cutremur, pe cand  blocurile noi sunt proiectate si construite conform normativelor in ceea ce priveste siguranta. Astfel vei avea mai putine griji din acest punct de vedere. In plus, atunci cand vine vorba despre siguranta cartierului, blocurile din zonele rezidentiale sunt mai bine pazite, avand supraveghere asigurata permanent si chiar control de acces pentru persoanele si masinile straine.

Ia legatura cu o agentie imobiliara care iti poate evidentia si mai clar avantajele de a locui in apartamente sau garsoniere noi Bucuresti. Totodata, o agentie iti poate da sfaturi foarte utile daca esti nehotarat si te poate directiona spre zona cea mai potrivita intereselor tale. Iti poate spune, de exemplu, de ce sa optezi pentru apartamente Berceni, ce avantaje ai acolo, de ce zona respectiva ar putea sa se plieze numai bine pe cautarile tale.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.