Press "Enter" to skip to content

De ce sa cumperi casa in complex rezidential

Un ansamblu rezidential este un grup de locuinte construit si gândit de dezvoltatorii imobiliari. Aici, aceasta comunitate este protejata, accesul este privat pentru persoanele care nu locuiesc in incinta, lucru care ofera persoanelor dintr-un ansamblu rezidential siguranta si protectie. Implinirea visului de a avea o casa numai a ta necesita timp si rabdare pentru a gasi avantajele si necesitatile de care ai nevoie la una singura. Multa lume alearga spre o casa la curte, departe de atmosfera galagioasa si aglomerata de la oras. Departe de mediul urban, poate fi o problema pentru majoritatea persoanelor care lucreaza in oras si pentru lipsa avantajelor oferite de acesta, dar un complex rezidential Iasi poate fi solutia pentru distanta si liniste.

    Casele amplasate intr-un complex rezidențial Iasi ofera o serie de avantaje care nu pot fi ignorate:

Siguranta si protectie

   In casele individuale proprietarii investesc sume considerabile pentru protectia locuintei: sisteme de alarma,  camere de supraveghere, caini de paza etc. In schimb, intr-un ansamblu rezidential toate intrarile sunt pazite, sistemele de supraveghere video sunt amplasate in toate zonele complexului, iar accesul intrarii este limitat, doar locatarii sau persoanele care au permisiunea acestora pot intra.

         Pe langa  toate astea, alegand case de vanzare Valea Ursului  din complex rezidential Iasi,  copii se vor putea juca linistiti, liberi, feriti  de circulatia mașinilor cu viteza si de traficul intens al orașului, copiii ( spre incantarea parintilor) se vor putea bucura de joaca in siguranta.

Calitate si confort in locuinte moderne 

       Acest loc cu case de vanzare Valea Ursului asigura o calitate inalta a constructiei cu o structura proiectata antiseismic, cu fundatie din beton armat și moderna in interior cu dotari de o calitate superioara. Ideale pentru secolul modern, locuințele sunt flexibile pe mai multe planuri: distractie, relaxare sau lucru de acasa. 

Comunitate unita

        Complex rezidential Iasi ofera mai mult decat imobile de locuit, se incurajeaza solidaritatea, comunitatea unita  pentru o convietuire armonioasa si placuta. Amplasat intr-un mediu natural cu spatii verzi, spiritul comunitar din complex este infloritor si perfect pentru familia ta.

         Designul care separa traficul auto de spatiile verzi de socializare, invita locuitorii la activitati comune si relationare intre familii. Complex rezidential Iasi  tine cont de nevoia de comunicare si este gandit sa stranga legaturi intre locatari.

Decor natural 

      Gasesti case de vanzare Valea Ursului intr-un cadru natural minunat, cu aer proaspat  si curat, albastrele, pini ecologice, piste de biciclete si sunt doar cateva din avantajele care sunt oferite de acest complex rezidential Iasi. Locatia se afla intr-un loc izolat de aglomeratia orașului, inconjurata de padure, te vei bucura in acelasi timp si de bogația naturala, cat si de distanta scurta pana in orasul Iasi. Acest ansamblu rezidential este locul ideal de a te refugia pentru relaxare, timp cu familia, odihna dupa orele de la serviciu și pe lângă toate astea vei fi aproape de centura orașului Iasi si de mijloacele de transport in comun.

     Sa locuiesti intr-un ansamblu rezidential ai mai multe avantaje decat intr-o casa pe cont propriu. Pana la urma aici vei avea beneficii de ordin social, organizatorice din cadrul complexului, atmosfera de liniste  si aerul curat din mediul natural.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.