Press "Enter" to skip to content

De ce sa alegi plasa bordurata pentru gardul gradinii tale?

Ce reprezinta plasa bordurata?

Plasa bordurata este un material combinat cu stalpi din otel si curele de beton ce este destinat realizarii de imprejmuiri. Acest produs este usor de montat si prezinta o eficienta si o rezistenta de lunga durata, avantaje ce il mentin in topul alegerilor constructorilor in materie de materiale pentru garduri.

Ce proprietati prezinta acest material?

plasa bordurata

Materia prima folosita pentru fabricarea acestui produs este otelul. Datorita acestui lucru, plasa bordurata beneficiaza de o foarte mare duritate si rezistenta, calitati importante ce ofera securitate suprafetei ce urmeaza a fi imprejmuita. Siguranta reprezinta unul dintre cele mai importante criterii in alegerea materialului pentru realizarea unui gard, ceea ce face ca plasa bordurata sa fie un candidat ideal.

De asemenea, asupra otelului se aplica un strat de zinc cu rol in cresterea durabilitatii. Zincul este un material ce ofera rezistenta la agentii corozivi, la conditiile meteorologice nefavorabile si la degradarea ce apare in mod natural prin trecerea timpului, astfel prelungindu-i durata de viata. Datorita acestei calitati, plasa bordurata reprezinta o investitie eficienta si de durata pentru utilizatori.

Un alt avantaj important al acestui material este faptul ca montarea sa se realizeaza cu usurinta. Realizarea unui gard cu plasa bordurata nu necesita apelarea la specialisti, fiind realizabila fara dificultate chiar de catre persoanele fara experienta. In plus, aceste imprejmuiri vor avea un aspect placut din punct de vedere estetic, fiind potrivite ca garduri ale terenurilor, caselor, depozitelor si altor tipuri de cladiri.

Pentru plasa bordurata de calitate inalta, apelati la Mesteru Manole!

Daca va doriti sa achizitionati plasa pentru realizarea unui gard, Mesteru Manole va pune la dispozitie acest material la un pret atragator. Mesteru Manole este un magazin online ce ofera o varietate de materiale de constructii apartinand unor categorii precum materiale metalurgice si electrice, instalatii termice, obiecte sanitare, scule, unelte si asa mai departe.

De asemenea, daca sunteti indecis sau aveti nelamuriri in legatura cu anumite produse, Mesteru Manole dispune de o linie telefonica destinata consultantei de specialitate. Apeland la aceasta linie telefonica, un expert in constructii va sta la dispozitia dvs. si va raspunde oricarei intrebari ati avea, astfel incat sa luati cele mai bune decizii pentru un proiect de succes.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *