Press "Enter" to skip to content

De ce sa alegi consultanta Start up Nation pentru afacerea ta?

Programul Start-up Nation este programul care îți oferă, ca întreprinzător, posibilitatea de a-ți dezvolta compania. Fondurile nerambursabile pe care le poți primi ar putea fi cheia către succesul firmei tale. Nu știi cum se pot accesa aceste fonduri? Și nici cum te asiguri că iei deciziile care te avantajează cel mai mult? Stai fără grijă, se oferă și consultanta Start up Nation  care să te ghideze în procesul de accesare și implementare fonduri.

Poți beneficia de consultanta Start up Nation dacă dorești să îți deschizi propria afacere. Dar și dacă  ai deja o întreprindere și dorești să extinzi activitatea acesteia cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Suma de 200.000 lei nerambursabili nu este una de ignorat, iar cu informațiile potrivite poți să accesezi fondurile. Așadar ce fel de consultanta Start up Nation este oferită pentru cei interesați de fonduri?

Consultanta Start up Nation este particularizată în funcție de stadiul de implementare sau accesare fonduri. Poți beneficia de consultanta Start up Nation pentru alegerea finanțării, pentru întocmirea planului de afaceri și a cererii de finanțare. Dacă ai primit fondurile deja poți opta pentru consultanta la implementarea proiectului sau consultanta și asistență post-implementare.

Dacă apelezi la serviciul de consultanță, sarcina ta va defeni considerabil mai ușoară.

De ce ai avea nevoie de consultață?

Pentru că serviciul de consultanță deține toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține cu puțin efort fondurile europene.

Redactarea planului de afaceri poate fi o adevărată provocare, dar cu ajutorul serviciului de consultanță totul devine simplu.

Alegerea unui cod CAEN greșit duce la neacordarea fondurilor nerambursabile. La fel și încadrarea incorectă a echipamentelor de achiziționat.

De asemenea, serviciul estimează în mod obiectiv șansele proiectului tău de a fi finanțat. Dacă el nu obține un punctaj mai mare de 95 de puncte, șansele de succes sunt destul de mici.

După obținerea fondurilor, urmează stadiul de realizare a achizițiilor și dosarului de decont. Dacă acest dosar este întocmit în mod greșit, cheltuielilor nu pot fi decontate.

Consultanta Start up Nation are grijă ca tu să ai informațiile esențiale pentru a dobândi finanțare. De aceea trebuie să profiți de serviciile de consultanta Start-up Nation!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.