Press "Enter" to skip to content

De ce sa alegi brichetele de rumegus in ciuda lemnului obisnuit

Atunci cand trebuie sa aprinzi un foc si sa te bucuri de acesta intr-un cadru confortabil este o placere pentru fiecare dintre noi, dar aceasta poveste trebuie sa fie finalizata si de mai multe calcule care sa te puna in anvataj. Pentru a incalzi o locuinta cu ajutorul unei centrale termice, a unor sobe sau chiar seminee, ai nevoie de brichete de rumegus care sunt cu mult mai potrivite decat lemnul obisnuit.

Chiar daca lemnele de foc pot avea un aspect mai placut, cel putin atunci cand sunt introduse intr-un semineu voluminos din semineu, pe termen lung brichetele de rumegus reprezinta o solutie mai potrivita si rentabila. Ai nevoie de un combustibil care nu trebuie sa fie mereu estetic, ci mai degraba eficient, iar eficienta este punctul forte al brichetelor.

Daca ai nevoie de un combustibil care sa-ti asigure suficienta caldura in timpul sezonului rece, dar pe care sa nu investesti sume mari de bani, alege sa arzi brichete rumegus de la TOMIBENA.ro. Ai o multime de motive pentru care sa faci aceasta alegere, iar o parte dintre acestea sunt enumerate in randurile de mai jos.

Avantajele brichetelor de rumegus

De fiecare data cand trebuie sa faci o alegere importanta trebuie sa pui in balanta punctele forte si cele slabe. In cazul de fata, cu siguranta iti doresti sa folosesti un combustibil care sa vina la pachet cu mai multe avantaje si, cel mai important pentru fiecare dintre noi, sa nu coste mult.

Mai putina cenusa – Comoditatea face parte din viata fiecaruia dintre noi, intr-o cantitate mai mare sau mai mica. Ne dorim sa ne bucuram de caldura, dar sa nu facem prea mult efort pentru a obtine temperatura dorita. Atunci cand alegi sa alimentezi sobele sau semineele cu brichete rumegus se va obtine o cantitate mai mica de cenusa, iar aceasta va putea fi folosita drept ingrasamant.

Brichetele de rumegus ard mai mult timp – Nu-ti doresti sa alimentezi continuu solutia de incalzire pentru a obtine caldura, iar folosind brichete nu va trebui sa faci asta. Perioada lor de ardere este mai mare decat cea a lemnelor obisnuite, chiar daca folosind brichete poti obtine mai multa caldura intr-un timp mai scurt.

Nu depui efort in plus – Pentru a-ti face stocurile pe timpul iernii nu trebuie sa spargi lemne, sa le asezi, sa le cari. Toate aceste actiuni necesita o cantitate mare de efort pe care nu esti dispus sa-l faci. In unele cazuri, toate aceste actiuni erau facute de anumite persoane platite, aspect care implica consturi suplimentare. Poti cumpara o cantitate suficienta de brichete de pe TOMIBENA.ro chiar inainte de iarna, iar depozitate corespunzator iti vor asigura confortul termic pentru intreg sezonul rece.

Daca iti doresti sa-ti incalzesti locuinta cu un combustibil mai ieftin, dar eficient, solutia cu brichete rumegus este cea mai potrivita pentru tine. Deoarece au umiditatea scazuta si sunt atent comprimati, acestia vor arde mai lent si nu iti vor lasa o cantitate mare de cenusa in solutia de incalzire.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.