Press "Enter" to skip to content

De ce Perpetoo este cea mai potrivită soluție pentru oraș

Încă de la nașterea conceptului de car sharing, în urmă cu aproximativ 10 ani, principalul obiectiv a fost acela de a contribui la îmbunătățirea mobilității citadinilor. Astfel, făcând un calcul simplu, o mașină partajată prin car sharing înseamnă aproximativ 3 mașini în minus pe șosea.

De ce să alegi și tu car sharing?

Dacă ești interesat de închiriere autoturism București poate ar trebui să studiezi puțin conceptul de car sharing oferit de Perpetoo. Mașinile ocupă din ce în ce mai mult spațiu în orașele noastre, aceasta este o certitudine deja. Capitala este cel mai bun exemplu. Imaginează-ți că transformi acest spațiu ocupat de mașini sau locurile de parcare în parcuri și terenuri de joacă, în terase sau spații pietonale…orașul nostru și viața noastră ar fi schimbate.

Și, cu toate acestea, o mașină răspunde la nevoi reale: transportarea lucrurilor personale, călătoria prin zone care nu sunt deservite de transportul în comun, o excursie de weekend…aici intervine car sharing. Astfel, dacă ai nevoie vreodată de închiriere auto optează pentru car sharing. Este un serviciu de închiriere auto inovant, un concept destul de recent la noi în țară. Datorită locuitorilor din orașul tău care își partajează mașina, ai acces la un vehicul la cerere.

Cu ajutorul telefonului tău inteligent, de pe aplicația Perpetoo, vei putea alege direct mașina dorită. Preț de câteva ore vei fi complet autonom, ca și cum ai avea propria ta mașină.

De ce să alegi Perpetoo?

Sute de mașini disponibile din care o poți alege pe cea dorită, într-un interval ales de tine. Odată ce te-ai înregistrat pe platformă, ai acces liber 24h/24, 7zile/7, poți alege oricând ai nevoie o mașină pentru a-ți satisface nevoile. Fiecare mașină aleasă din platforma Perpetoo înlocuiește în jur de 4 mașini particulare. Ceea ce înseamnă că fiecare mașină adăugată parcului permite retragerea a 3 mașini de pe șosele.

Specialiștii sunt de părere că serviciul de car sharing permite în egală măsură diminuarea numărului total de kilometri parcurși cu mașina. Astfel, fiecare mașină de pe platforma Perpetoo economisește până la 13 000 de kilometri pe an. Ceea ce înseamnă o cantitate mare de emisii CO2 evitate în oraș, un lucru benefic pentru plămânii noștri.

Perpetoo este o alternativă flexibilă, fiabilă și practică pentru posesorii de mașini dar și pentru cei care nu au o mașină personală dar au un permis de conducere. Alege și tu Perpetoo pentru a profita de numeroasele beneficii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.