Press "Enter" to skip to content

De ce mamicile au nevoie de genti multifunctionale pentru bebelusi?

Poate pentru cei din exterior este destul de greu de inteles de ce mamicile au nevoie de o geanta bebelusi, insa pentru prietenii foarte apropiati sau pentru membrii familiei, lucrurile sunt mult mai limpezi. De ce? Pentru ca odata cu nasterea bebelusului, mamicile cand vor sa iasa din casa cu micutul sunt nevoite se transporte cu ele o multime de lucruri. Cum ar fi:

  • Haine de schimb
  • Biberoane
  • Servetele umede
  • Scutece
  • Jucarii
  • Paturica

Ei bine, tocmai pentru ca o femeie este nevoita sa care dupa ea atat de multe lucruri a fost creata geanta pentru mamici. O astfel de geanta este incapatoare, usor de carat si in acelasi timp rezistenta si usor de curatat, aceste aspecte fiind foarte importante. De obicei, o geanta mamici este atasata de carut, insa au fost create si atasamente speciale si pentru gentile de voiaj, un detaliu care ar trebuii sa le usureze viata atunci cand pleaca intr-o calatorie impreuna cu prichindelul.

Pentru a putea raspunde nevoilor, geanta pentru mamici a fost atent gandita pentru a mentine temperatura biberoanelor, pentru a fi incapatoare si bine compartimentata. Detalii foarte importante pentru parintii de bebelusi, pe care producatorii le-au avut in vedere atunci cand au creat gentile dedicate proaspetelor mamici.

Noua viata de familie capata o alta directie, atentia este focusata pe cel mic in timp ce parintii ajung sa se puna pe locul doi pentru a se asigura ca prichidelul dispune de toata atentia si iubirea lor.

Pentru cei din exterior poate parea o bula in care noii parinti aleg sa se inchida, insa pentru familia ce abia s-a marit este un lucru firesc. Sa te obisnuiesti cu noile atributii, cu noile responsabilitati, care apropo, apasa greu pe umerii lor, este destul de obositor in primele luni, iar o geanta gandita special pentru ei este doar un mic ajutor care vrea sa raspuna nevoilor prospetilor parinti.

Ei bine, pentru mamici si tatici, geanta de bebelusi este ca un rucsac pentru scolari. Adica un accesoriu care sa-I ajute sa care lucrurile elementare in noua viata.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.