Press "Enter" to skip to content

De ce este necesar ca cel mic sa viziteze medicul dentist?

Cu cat copiii incep sa faca controale dentare periodice, cu atat gura lor va fi mai sanatoasa pe toata viata. Verificarile timpurii ajuta la prevenirea cariilor si a bolilor dentare ce pot duce la durere puternice, probleme de concentrare a problemelor si alte complicatii medicale. Tinerii cu dinti sanatosi mesteca usor mancarea, invata sa vorbeasca clar si sa zambeasca cu incredere.

Ingrijirea sanatatii orale trebuie acordata copiilor foarte devreme, chiar si bebelusilor care nu au inca dintii de lapte. Expertii stomatologici incurajeaza parintii sa le ofere ingrijiri orale copiilor lor inca de la o varsta frageda, mai ales atunci cand primesc deja primul dinte de lapte sau imediat ce implinesc 1 an. Acesta este cel mai bun moment, potrivit medicilor stomatologi, pentru ca copiii sa inceapa cu prima lor vizita dentara. Si pentru toate nevoile de ingrijire a sanatatii orale a copilului dvs., ar trebui sa solicitati ajutorul profesional de stomatologie copii.

Un medic stomatolog este cel care are experienta si calificarile pentru a putea acorda ingrijiri dentare profesionale copiilor. Dentistul pediatru pentru ingrijirea sanatatii orale poate asigura implicarea ingrijirii dintilor, gingiilor si a altor tesuturi de sustinere ale gurii unui copil. Dentistii pediatri pot fi cel mai bun prieten al copilului dumneavoastra cand vine vorba de sanatatea lor orala. El va poate ajuta copilul sa obtina protectia de care au nevoie impotriva conditiilor de sanatate orala care pot duce la probleme pe termen lung si complicatii pe tot parcursul vietii.

Pentru unii dintre cei mai priceputi medici stomatologi, clinica Excedent are parte de o echipa de medici care pun stiinta si tehnica in slujba zambetului dvs. De asemenea, experienta indelungata si perfectionarea profesionala continua a medicilor va ofera garantia unor servicii stomatologice de cea mai buna calitate.

In fiecare cabinet dentar al acestora, Excedent pune la dispozitia pacientilor tehnologie de ultima generatie, pentru ca acestia sa poata beneficia de un tratament stomatologic de exceptie.

Dupa cum am mentionat in randurile anterioare, stomatologia pentru copii cere rabdare si pricepere. Clinica Excedent ofera servicii de stomatologie chiar si celor mai mici pacienti. Nu exista o limita minima de varsta pentru a trata problemele dentare.

Iata cateva dintre serviciile pe care le poate oferi un medic stomatolog, pe langa acestea mai sunt multe altele.

  • Tratamentul si ingrijirea leziunilor dentare, inclusiv a unor dinti deteriorati sau fracturati
  • Prevenirea, administrarea si tratamentul bolilor parodontale ale gingiilor si parodontului
  • Masuri preventive pentru a indeparta cavitatile si degradarea, care includ curatarea dentara, tratamentul cu fluor, educatia si discutiile privind alimentatia si alimentatia adecvata

Copiii nu sunt scutiti de probleme de sanatate orala si infectii, asadar daca din pacate copilul dumneavoastra se confrunta cu astfel de probleme, contactati cu incredere Clinica Excedent.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.