Press "Enter" to skip to content

De ce copiii ar trebui să fie în centrul campaniilor de strângere de fonduri?

Există multe motive pentru care copiii din familii defavorizate ar trebui să fie în centrul campaniilor de strângere de fonduri. În primul rând, acești copii au nevoie de cel mai mult ajutor. De multe ori le lipsesc necesitățile de bază, cum ar fi hrana și adăpostul, iar părinții lor s-ar putea să nu aibă mijloacele pentru a le asigura. În plus, copiii dezavantajați au șanse mai mari să devină adulți dezavantajați dacă nu primesc sprijinul și asistența corespunzătoare la începutul vieții. Investind în acești copii, putem ajuta la spargerea ciclului sărăciei și le oferim șansa de a duce o viață de succes.

Campaniile de strângere de fonduri care se concentrează pe copiii din familii dezavantajate pot avea un impact extraordinar asupra vieții lor. Aceste campanii oferă resurse atât de necesare care pot ajuta la îmbunătățirea calității vieții lor. De asemenea, ei sensibilizează cu privire la provocările cu care se confruntă aceste familii și ajută la construirea de sprijin pentru cauza lor.

Beneficiile campaniilor de strângere de fonduri pentru copiii care au nevoie de ajutor

Când vine vorba de copiii care au nevoie, campaniile de strângere de fonduri pot face o mare diferență. Prin strângerea de bani pentru organizații de caritate care ajută copiii, aceste campanii pot oferi asistență financiară atât de necesară.

Aceștia pot oferi asistență financiară pentru a ajuta la acoperirea costurilor esențiale, cum ar fi alimente și îmbrăcăminte. În plus, ele pot ajuta și la finanțarea de asistență medicală pentru copii cu probleme grave de sănătăte.

Atunci când copiii sunt diagnosticați cu o afecțiune gravă de sănătate, povara financiară a familiei poate fi semnificativă. Pe lângă costul asistenței medicale, pot exista și cheltuieli de călătorie pentru programări și tratamente, precum și pierderi de venit dacă un părinte trebuie să își ia concediu de muncă.

O modalitate de a ajuta la compensarea acestor costuri este prin campanii de strângere de fonduri. Acestea pot fi organizate de asociații caritabile precum Asociația Totul Va Fi Bine. Deși nicio sumă de bani nu poate face ca boala unui copil să dispară, aceasta poate ușura o parte din stresul financiar asupra familiei și le poate permite să se concentreze pe oferirea de îngrijire și sprijin copilului lor.  Pentru copiii care au nevoie, campaniile de strângere de fonduri pot fi un colac de salvare.

Această asociație derulează acum mai multe campanii, printre care:

  • „Bianca,Totul va fi bine!”
  • „Împreună pentru Ianis”
  • „Luptăm alături de Andrei”
  • „O mână de ajutor pentru Cristian”
  • „Totul va fi bine, Alexandra!”

Cum puteți ajuta acești copii?

Când vine vorba de campanii de strangeri de fonduri caritabile pentru copiii aflați în dificultate, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta. În primul rând, puteți dona bani pentru cauză. Chiar și o sumă mică poate ajuta în mare măsură acești copii. Dacă nu puteți dona bani, vă puteți oferi și timpul voluntar. Există multe modalități de a face voluntariat, de la răspândirea conștientizării despre campanie până la lucrul efectiv cu copiii. Orice poți face, mare sau mic, va face diferența.

„Luptăm alături de Andrei”

Andrei s-a născut la termen la maternitatea din Buzău. Doar 6 ore mai târziu a făcut o criză convulsivă. La vârsta de 3 săptămâni, Andrei a fost diagnosticat cu microcefalia și retard psihomotor.

De la 3 luni a început recuperarea( la centrul Nicolae Robanescu, Bușteni, Gura Ocnitei, Alba Iulia). Face intensiv terapii dar medicii la început nu i-au dat nici o șansă de recuperare. Primul RMN l-a făcut la 8 luni și are leziuni multichistice. Acum are 4 ani și 8 luni dar face lucruri ca un copil de 3 luni.

Dacă sunteți interesat să donați bani pentru campaniile de strângere de fonduri pentru copiii ale Asociației Totul Va Fi Bine, accesați site-ul lor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *