Press "Enter" to skip to content

De ce ar Trebui sa Cumperi Electronice Reconditionate

Desi initial atunci cand ne gandim la un produs „reconditionat” avem tendinta de a nu-l asocia cu un produs de calitate, este mportant de stiut ca lucrurile nu stau deloc asa. Un produs reconditionat poate fi uneori chiar mai bun decat un produs vandut ca nou pentru ca in cazul acestui produs niste experti au verificat cu atentie daca el poate sau nu fi repus in vanzare inainte de a ajunge la cumparator. In afara de acest lucru, un produs refurbished este o optiune si datorita pretului sau mult mai redus.

Uneori se intampla ca un client sa returneze un astfel de produs, doar dupa ce a deschis cutia, fara a folosi deloc articolul respectiv. Oamenii obisnuiesc sa returneze produselee datorita unor deteriorari exterioare, precum si a zgarieturilor sau a scaparilor minore. Produsele refurbished mai pot fi si produsele care au fost folosite pentru demonstratii, dar si cele care au avut cutia deschisa.

In aceasta categorie intra si produsele cu diverse defecte de productie, dar cu toate acestea, daca se constata un defect al produsului respectuv, expertii pot repara produsele cu pricina.

Ideal ar fi ca atunci cand aveti in vedere cumpararea unor produse reconditionate, sa va orientati catre o sursa de renume, astfel incat sa fiti siguri ca produsul care ajunge la voi este si unul de o calitate foarte buna. Tinand cont de acest lucru, veti fi siguri ca produsul vostru functioneaza fara nici un fel de problema si este pe palcul vostru. Cumparati asadar produsele reconditionate direct de la producator, astfel incat sa fiti siguri de faptul ca acest produs a fost testat riguros, dar si reconstruit.

Producatorii precum Apple, HP sau Dell sunt producatori de incredere de unde ar fi indicat sa cumparati produsele. De asemenea si alti producatori precum Sony, Epson sau Lenovo ofera astfel de programe de returnare a produselor si reparare a acestora in cazul in care nu sunteti satisfacuti de aceste produse. Verificati asdadar site-ul producatorului pentru a vedea daca este o sectiune despre produsele cu probleme.

Nu uitati sa aveti in vedere ca produsele pe care le cumparati si care sunt refurbished sa vina si cu o garantie. Multi comercianti ofera astfel garantii de 90 de zile, pana la un an pentru produsele de tip refurbished. De exemplue server config, comerciant roman al diferitelor tipuri de produse refurbished: workstation, servere, laptopuri, calculatoare, monitoare si multe altele, ofera garantii de la 2 pana la 5 ani. Cercetati cu bine piata cand doriti sa faceti o astfel de investitie si tineti cont de garantie!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.