Press "Enter" to skip to content

De ce ai nevoie de ERP?

In companiile mari gestionarea datelor si controlul asupra lor se pot dovedi foarte dificile in lipsa unui sistem complex informatic, care sa permita o viziune de ansamblu asupra acestora. Un program simplu nu va face fata unui numar enorm de date, actualizarile nu vor fi cel mai important atu al acestuia, asa ca e nevoie de un sistem gandit special pentru companiile pentru care datele sunt foarte importante.

Firmele specializate in productie si intretinere software pentru companii au realizat produse adaptate nevoilor acestora, sisteme ERP moderne, bazate pe Microsoft Dynamics NAV, un alt produs eficient si usor de folosit. Sistemele sunt configurate si gata de folosit, abonamentele lunare nu sunt foarte scumpe raportat la ceea ce se poate face cu sistemele ERP, nu exista cheltuieli de intretinere si actualizare.

Solutiile pot fi personalizate usor in functie de compania in care se vor folosi, se pot adauga si extensii pentru un lucru cat mai eficient cu noile sisteme ERP moderne. Sistemele ERP functioneaza in Cloud, pot fi accesate de oriunde, sunt sigure si rapide, procesarea datelor si accesarea lor e foarte rapida, pentru a lucra cat mai usor in orice context. Toate declaratiile fiscale vor fi depuse la timp, actualizarile contin si toate modificarile legate de legislatie, suportul oferit este permanent, interfata programului este intuitiva si simplu de folosit.

Si ca toate lucrurile sa fie si mai simple sistemele ERP au integrate si pachetele Microsoft Office, astfel incat vei putea lucrea fara probleme fara sa fii nevoit sa inveti un program nou de la zero. Solutiile ERP sunt disponibile online oricand, se pot face abondamente in functie de ce isi doreste compania respectiva, fiecare produs este original si are actualizari periodice pentru siguranta sporita in utilizare.

Cu produsele ERP compania va functiona mai bine, datele vor fi gestionate si prelucrate mai usor si angajatii care le folosesc vor avea timp si pentru alte sarcini in timpul programului de lucru zilnic.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.