Press "Enter" to skip to content

Curse de masini in siguranta

Inca de pe cand era mic, fratele meu a demonstrat ca are o pasiune pentru masini si tot ce inseamna vehicule. Acum, pentru ca este mai mare, in fiecare zi cand ma intorc de la serviciu, acesta doreste sa petreaca timp in masina mea, imaginandu-si ca este pilot de Formula 1.

Astfel, am decis ca voi cauta pe internet jocuri cu masini si am gasit, pe pagina celor de la hepy.ro, o multime de jocuri din aceasta categorie.

Am fost foarte multumit de ceea ce am gasit si, inainte sa ii prezint fratelui meu jocurile, am decis ca voi testa cateva personal, pentru a fi sigur ca este totul in regula.

Dupa ce am testat 10 jocuri cu masini, am fost convins de acestea, deoarece nu au afisat un limbaj vulgar sau actiuni care sa inspire violenta.

Majoritatea jocurilor sunt bazate pe curse intre ceilalti soferi oponenti, iar obiectivul este ca jucatorul sa ajunga la linia de sosire.

Cand i-am aratat jocurile de pe hepy.ro fratelui meu, acesta s-a bucurat foarte mult, deoarece site-ul nu are doar curse cu masini, ci o multime de jocuri pe care le poate schimba dupa bunul plac. Avantajul acestui site cu jocuri este ca nu trebuie sa le descarci in calculator si sunt facute sa functioneze pe baza aplicatiilor de tip Flash, care se pot juca pe orice fel de calculator.

La incpeut i-a trebuit ceva timp pana sa se acomodeze cu comenzile, insa dupa cateva incercari, acesta se simtea precum pestele in apa si curand a devenit foarte bun la aceste jocuri. Spre surprinderea mea, nici in masina nu mai voia sa stea atunci cand ajungeam aseara, acasa, deoarece jocurile cu masini de pe hepy.ro ii placeau foarte mult. Dorind sa petrec mai mult timp cu el, am incpeut sa ne jucam amandoi jocuri cu masini si jocuri in doi de pe hepy.ro iar experienta a fost una foarte placuta. Am invatat amandoi mai multe despre cum fucntioneaza jocurile si suntem mult mai bine informati despre calculatoare, acum ca petrecem timp in fata PC-ului.

Recomand cu incredere aceste jocuri online de pe site-ul hepy.ro, deoarece sunt educative si distractive. In timp acestea se pot dovedi foarte utile, deoarece ajuta copilul sa inteleaga anumite lucruri precum regulile de circulatie.

Hepy.ro este site-ul ce detine o multime de jocuri online, destinate copiilor dornici sa invete lucruri noi. Jocurile lor sunt atat pentru baieti, cat si pentru fete, deoarece hepy.ro detine si o gama variata de jocuri Barbie sau cu printese.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *